EmreOzdmr10 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Poco X3 Akıcılık Sorunu

Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 7 aydır yaşadığım ama bir türlü çözemediğim sorum var. Poco X3 NFC kullanıyorum. Oyunlarda FPS düşüşü yaşamama rağmen ekran kimi zaman çok akıcı geliyor , kimi zaman ise sanki 30 fps oynuyormuşcasına akıcı gelmiyor ve oyunu çok etkiliyor. İki durumda da FPS değeri...
  2. E

Yardım Poco X3 NFC Ram Kullanımı

Selamlar. Poco X3 NFC kullanıyorum. Son iki günde 6 GB Ramin cihaz sadece 1gb ini kullanıyor. Telefonum çok kasıyor oyunlarda durmadan drop yiyorum. Normalde 3gb ram kullanırken şuan 1gb ya da 800 MB kullanıyor. Şuan bu yazıyı yazarken bile klavye kasıyor
  3. E

Yardım Çoklu pencere özelliğini kullanamıyorum

Arkadaşlar herkese iyi günler. Poco X3 NFC kullanıyorum. Geliştirici seçeneklerinden "etkinlikleri yeniden ölçeklendir" seçeneğini açmama rağmen oyunlarda çoklu pencere özelliğini kullanamıyorum. Arkadaşlarım kullanırken ben kullanamıyorum yardımcı olur musunuz? Cihazı yeniden başlattım*
  4. E

Yardım Ekran Takılma Sorunu

Merhaba herkese. 1 aydır Xiaomi Poco X3 kullanıyorum. FPS oyunlarında ekran takılıyor. Bu telefonu oyun oynamak için aldım ama bu tür oyunlarda analog takılması , ekran takılmasi yaşıyorum. Telefon hiçbir hasar almadi ekrana lütfen yardım edin.
Üst Alt