emreli01 kullanıcısının son içeriği

1. emreli01

Yardım Mi Kumanda LG kontrol sorunu

Daiwa seçince sorunsuz oldu teşekkür ederim
  2. emreli01

Yardım Mi Kumanda LG kontrol sorunu

Merhaba dostlar poco x6 pro kullanıcısıyım daha öncesinde farklı Xiaomi telefonlarda da aynı durumu yaşadım Mi TV kumanda uygulamasında LG kumanda seçip 2.sıradaki ile kontrol sağlıyor zaten fonksiyonlar çalışıyor fakat çift tıklama yapıyor daha öncesinde kullandığım redmi note 7 telefonumda da...
  3. emreli01

Soru Ekran Yansıtma ( Tam Ekran Olmama Sorunu )

Konuyu hortlatmış oluyorum ama bu durum için güncel bir çözüm var mı Samsung telefonlarda adamlar kendi uygulama içinde yansıtma formatını seçme seçeneği sunarak olayı çözmüş Xiaomi de böyle bir çözüm var mı güncel de wasntme~~
  4. emreli01

Yardım Redmi Note 7 global v12.5.1.0 rom sonrası ekran bölünmüyor.

çok teşekür ederim peki ekranı ikiye bölme için bir çözüm varmı acaba ?
  5. emreli01

Sohbet Redmi note 7 kullanıcı yorumları

hocam kayan pencere ve ekranı ikiye bölme seçenekleri son uygulamalar kısmında basılı tıtınca geliyordu seçenek olarak şimdi ama direk uygulama bilgisine yönlendiriyor bunun için bir çözümünüz var mı ?
  6. emreli01

MIUI 12.5 Redmi Note 7 - Global Kararlı V12.5.1.0 QFGMIXM İndirme Linkleri

Kayan ekran neden çalışmıyor bilginiz var mı
  7. emreli01

Peki kayan pencere sorununa bir çözüm var mı
  8. emreli01

MIUI 12.5 Redmi Note 7 - Global Kararlı V12.5.1.0 QFGMIXM İndirme Linkleri

Bu güncelleden sonra ekranı ikiye bölme çalışmıyor ayriyeten Kayan pencere özelliği son uygulamalar kısmında basılı tutunca çıkarken bunda direk uygulama bilgisine atıyor bu rom da sorun mu var aksi halde kayan pencere özelliği kaldırılmış olsa ayarlar kısmından komple silmeleri gerek nasıl...
  9. emreli01

Bende de kayan pencere özelliği çalışmıyor güncellemeyi yüklendikten sonra nasıl çözülebilirim MIUI optimizasyonu ile alakalı da değil tam ekran modunuda kapattım yine aynı uugulama bilgisine atıyor bir türlü çözemedim
  10. emreli01

Çözüldü Miui 12 kayan pencere ve ekran bölme sorunu

Kayan pencere sorununun çözümü yok mu arkadaşlar
  11. emreli01

Çözüldü Miui 12 kayan pencere ve ekran bölme sorunu

Bende de uygulama bilgisine atıyor nasıl düzeltme şansım var bir çözüm yolu yokmu Ek olarak geliştirici ayarlarını aktif ettiğim de MIUI optimizasyonu açma yazısı yok değerleri sifirla diyince düzeliyor fakat sonra MIUI optimizasyonu aktif etme yine kayboluyor
  12. emreli01

MIUI 12 Redmi Note 7 Global Kararlı MİUİ v12.0.1.0 QFGMIXM Rom İndirme Bağlantıları

Güncellemeyi indir dedim indirdi yükle deyince kayboldu bu nasıl iştir
  13. emreli01

Diğer Miu 12 güncellemesi geldi

Redmi note 7 telefonuma miu 12 güncellemesi az önce kontrol ettim gelmiş bilmiyorm bana mı geç geldi ama bilgilendirmek istedim
  14. emreli01

Rom Redmi Note 7 Xiaomi Eu (Android 10) Miui 12 Beta 21.2.3/Kararlı 12.0.3.0 Rom

Bana böyle bir güncelleme geldi miu 12 mi ? 2gb boyutunda çözemedim şuan iniyor
  15. emreli01

Haber Redmi note 7 için Android 10 yayınlandı.

miu12 ile beraber mi geliyor yoksa sadece 10 mu
Üst Alt