emreli01 kullanıcısının son içeriği

1. emreli01

Diğer Miu 12 güncellemesi geldi

Redmi note 7 telefonuma miu 12 güncellemesi az önce kontrol ettim gelmiş bilmiyorm bana mı geç geldi ama bilgilendirmek istedim
  2. emreli01

Haber Güncelleme sonunda geldi

Bilginize bana hiç gelmemişti 11 şimdi geldi bakalım inşallah sorun olmaz
  3. emreli01

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Alt modeller dahi almışken neden böyle bir tutarsızlık oluyor ve ne zaman verileceği hakkında bilgi var mı
  4. emreli01

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Arkadaşlar her hangi bir açıklama var mı acana resmi olarak güncelleme tarihi açıkladılar fakat dedikleri tarihlerin üstüne 1 hafta geçti halen bir çok kişiye güncelleme verilmedi neyin nesidir bu Bakıyorum netten Redmi Note 6 Pro ya bile verilmiş bizlere halen yok
  5. emreli01

Eğer durum bu şekilde ise verilmemesi mantıklı yakınlık sensörü herkeste mi sorunlu acaba
  6. emreli01

Bu Xiaomi yi anlamak güç nasıl bir guncelleme mantığı var çözmüş değilim bir çok kişi güncellemeyi global olaraktan almış bana halen gelmedi nasıl olurda bir kısmına verip bir kısmına koklatmaz bile akıl sır erdiremiyorum headbang~~smirk~~
  7. emreli01

her ikisinide sıfırladım hatta bölge değişikliği yaptım yine gelmedi malesef
  8. emreli01

Dediğinizi yaptim fakat sonuç yine aynı halen güncelleme yok bu Xiaomi bir tuhaf ya
  9. emreli01

Bana halen gelmedi güncelleme denetle diyorum sabahtan beri yok malesef waiting~~facepalm~~
  10. emreli01

Biri MIU 11 kullancısı bilgilendirme yapabilirmi bildirimlerin simğesi 3 saniye sonra kaybolmaya devammı ediyor yoksa sabitmi ???? ve bana halen gelmedi Global sürümdeyim fakat yok bende o yüzden soruyorum
  11. emreli01

Arkadaşla miu11 ile 3 saniye bildirim olayı çözüldümü
  12. emreli01

MIUI 11 MIUI11 Global Rom Güncelleme Tarihleri ve Canlı Yayın Tanıtımı

Bu ay sonuna dek güncelleme olarak kesin gelecek mi 11 arkadaşlar ? Veya alan var mı
  13. emreli01

MIUI 11 MIUI11 Global Rom Güncelleme Tarihleri ve Canlı Yayın Tanıtımı

Arkadaşlar miu 11 ile bildirim simgelerinin 3 saniye sonra gitmesi kalkıyor demi ve en ciddi özellik ne sizce ?
  14. emreli01

Uygulama [RN7-Lavender] Google Kamera 6.3.017 V9 [ TÜRKÇE ] [ GÜNCEL-SON SÜRÜM ]

Evet çeviriyor ama bu seferde tepetaklak oluyor galeride
Üst Alt