Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar poco x6 pro kullanıcısıyım daha öncesinde farklı Xiaomi telefonlarda da aynı durumu yaşadım Mi TV kumanda uygulamasında LG kumanda seçip 2.sıradaki ile kontrol sağlıyor zaten fonksiyonlar çalışıyor fakat çift tıklama yapıyor daha öncesinde kullandığım redmi note 7 telefonumda da...
Konuyu hortlatmış oluyorum ama bu durum için güncel bir çözüm var mı Samsung telefonlarda adamlar kendi uygulama içinde yansıtma formatını seçme seçeneği sunarak olayı çözmüş Xiaomi de böyle bir çözüm var mı güncel de wasntme~~
hocam kayan pencere ve ekranı ikiye bölme seçenekleri son uygulamalar kısmında basılı tıtınca geliyordu seçenek olarak şimdi ama direk uygulama bilgisine yönlendiriyor bunun için bir çözümünüz var mı ?
Bu güncelleden sonra ekranı ikiye bölme çalışmıyor ayriyeten Kayan pencere özelliği son uygulamalar kısmında basılı tutunca çıkarken bunda direk uygulama bilgisine atıyor bu rom da sorun mu var aksi halde kayan pencere özelliği kaldırılmış olsa ayarlar kısmından komple silmeleri gerek nasıl...
Bende de kayan pencere özelliği çalışmıyor güncellemeyi yüklendikten sonra nasıl çözülebilirim MIUI optimizasyonu ile alakalı da değil tam ekran modunuda kapattım yine aynı uugulama bilgisine atıyor bir türlü çözemedim
Bende de uygulama bilgisine atıyor nasıl düzeltme şansım var bir çözüm yolu yokmu
Ek olarak geliştirici ayarlarını aktif ettiğim de MIUI optimizasyonu açma yazısı yok değerleri sifirla diyince düzeliyor fakat sonra MIUI optimizasyonu aktif etme yine kayboluyor