emrekursun34 kullanıcısının son içeriği

1. emrekursun34

Yardım İnstagram Fotoğraf Sığmaması

Merhaba arkadaşlar mi 11.0.5 güncellemesini aldıktan sonra İnstagram'da başkalarının fotoğraflarının ekrana sığmadığını gördüm. Yani yazılar vs. ya da fotoğraflar kesik gibi duruyor ve tamamını göremiyorum. Örneğin yazı paylaştıklarında yazı ekrana sığmıyor ve okuyamıyorum. Arkadaşların...
  2. emrekursun34

Yardım Mi 8 Lite V10.2.2.0 Sürümü Mobil Veri,Şebeke,4G Sorunu [ Bilinen ilk çözüm yöntemleri eklendi ]

İnternet sorununa çözüm olmadı bende de.Ancak aramalar mesajlar iletilmiyordu bana ya da ben arama yapamıyordum.Şu anda bu problem ortadan kalktı
  3. emrekursun34

Yardım Mi 8 Lite V10.2.2.0 Sürümü Mobil Veri,Şebeke,4G Sorunu [ Bilinen ilk çözüm yöntemleri eklendi ]

Evde normalde çekmeyen telefon dün akşamdan beri hiçbir problem olmadan çekiyor.
  4. emrekursun34

Arkadaşlar evde Vodafone benim de az çekiyordu zaten.Arayan ulaşamıyordu. Daha önce yazılan bir çözüm var ben bi farklısını yaptın düzeldi gibi. Telefonun ayarlar kısmına girip telefon hakkında bölümüne tıklayın.Daha sonra Dahili depolama alanı yazan yere 3-4 kere üst üste tıklayın. Sim kartı...
Üst Alt