EMREKURBAN kullanıcısının son içeriği

1. EMREKURBAN

mi5s kronik kamera sorunu ve çözümü

USTA VİDEOLAR SİLİNMİŞ YARDIMCI OLABİLİR MİSİN!
  2. EMREKURBAN

Haber MIUI TR Rom Çok Yakında. . . [Yayınlandı]

Mi5s içinde bekliyorum.4 gözle ))
  3. EMREKURBAN

Satış Mİ5 / Mİ5S Rengarenk kılıflar

Merhaba .mi5s ilk müşterin ben olayım.avrupa yakasından!)).gelince haber ver lütfen.
  4. EMREKURBAN

Yardım Costum Romlarda şebeke çekim gücü arttırma için ustalardan yardım.

Merhabalar.Kullandığım romlarda ağ çekim gücü zayıf.Bunu arttırmak için flashlanacak dosya var mıdır?Ustalar bi el atın.Costum romun üzerine yüklenebilecek bir dosya varmıdır hazır? İlginiz için teşekkürler.
  5. EMREKURBAN

Satış Mi5s Kılıf

merhaba.ben alabilirim.2 kılıf için mi bu?nerede oturuyorsun?_diğerinin fotosu var mı?
  6. EMREKURBAN

Rom Miui MS_7.4.27 ( Mİ5S )

Hacı xposed çalışıyor mu ?yada kurdun mu?denedin mi?ben epic rom kullanıyorum.multi romdan farklı olarak artıları nedir?
  7. EMREKURBAN

Hacı xposed çalışıyor mu ?yada kurdun mu?denedin mi?ben epic rom kullanıyorum.multi romdan farklı olarak artıları nedir?
  8. EMREKURBAN

Batarya konusunda bilgi verin bir zahmet deneyen arkadaşlar.birde çekim güçleri ile ilgili. Parmak izi okuyucu da önemli tabiki!))
  9. EMREKURBAN

Tema IOS Temaya devam...

hacı ellerine sağlık
  10. EMREKURBAN

Alış mi5s veya pro İstanbul almak istiyorum.Satacak var mı???)

Merhabalar istanbul için mi5 s veya pro almak istiyorum.Satmak isteyen var ise yazsın.Teşekkürler
  11. EMREKURBAN

Rom [Miui7] [I9300]Samsung Galaxy S3

tamam deneyeceğim.fakat romdan kaynaklanan bir sebepten dolayı çalışmadığını düşünüyorum.bunlar sanırım program.
  12. EMREKURBAN

Rom [Miui7] [I9300]Samsung Galaxy S3

Merhaba Hakan kumir ). kurdum romu teşekkürler .herşey çalışıyor ama kamera hata verip kapanıyor.bir ka tane kamera programı denedim aynı.ama bir fix dosyası varmıdır bu hatanın?nasıl düzeltilebilir?
  13. EMREKURBAN

Mod Tarayıcı

TEŞEKKÜRLER USTA
  14. EMREKURBAN

Alış ALINIK MİBAND

Merhaba arkadaşlar.geçen nasıl olduysa mi band düşmüş ve bulamadım.bulan kullanıyordur her halde! Bende yeniden almak sitiyorum.satmak isteyen arkadaşlar var ise yazabilirler.
  15. EMREKURBAN

2 MENÜLÜ TEMALAR

wayyyy.tema çalışman varsa güzel .türklerin yapacağı güzel çalışmara ihtiyaç var.sanırım bu konuda hintli ve çinliler ileride .aşağıdan yukarıya doğru da deneyeceğim.teşekkürler.inşaallah işe yarar
Üst Alt