Emrekrks0 kullanıcısının son içeriği

1. Emrekrks0

Yardım Mi9T Ekran Bozulması

Merhaba Arkadaşlar telefonu sabah şarjdan çıkarip ise gittim ilk başta hic birşey yok tu ekran bi anda çizgi çıktı sonra yesile döndü herşey ve ekran tamamen gitti düşme carpma hiç bir şekilde olmadı varmıdır tavsiyeleriz (ekran degisimine telefon parası istiyorlar )
  2. Emrekrks0

Yardım Miui Rom Düzenleme

Merhaba arkadaşlar miui romun kodlarını nasıl değiştirebilirim mesela usb takınca çıkan 3 secenege usb internet paylaşımını eklemek istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
  3. Emrekrks0

Çözüldü Rom Sonrası Kapanıp Açılıyor

Arkadaşlar merhaba note 10 pro max(hindistan) cihazıma Türkiye romu yükledik ama sürekli açılıp kapanıyor modem dosyası nida yaptım çözümünü bilen varmı ??
  4. Emrekrks0

Yardım Redmi note 10 pro max brick oldu

Arkadaşlar telefon açılıyor ama hemen kendi kendine kapanıyor tekrar rom kurim derken kilitlendi telefonu kullanamiyorum lütfen yardım edin.
  5. Emrekrks0

Yardım Rom Kabul Etmiyor

Arkadaşlar merhaba bende redmi note 10 pro max var , note 10 pro nun romunu yükleyince farklı cihaz diye hata veriyor
  6. Emrekrks0

Tavsiye İnfinix note 11 pro Alınır mı

Arkadaşlar merhaba infinix note 11 pro Alınır mı özelikleri hoşuma gitti tavsiye edermisiniz
  7. Emrekrks0

Çözüldü Mi9T Su Geçirdi

Merhaba arkadaşlar Yağmur Sonrası Telefonun Ekranı Gitti Dokunmatik falan çalışıyor sadece ekran yok Size Bu düzelir mi Pirinç in icine koysam yoksa ekranın değişmesi mi lazım
  8. Emrekrks0

Yardım Mi 9T Kendi Kendine Üst taraf Çalışmıyor

Arkadaşlar merhaba Telefon bi anda resimdeki gibi ust tarafı çalışmamaya başladı ama Uygulamada Hareketleri Algılıyor Sizce Sorun Neyden kaynaklanıyor ??
  9. Emrekrks0

Rom AOSPExtended v9.0 - UNOFFICIAL | Android 12.

10. Emrekrks0

Rom LegionOS Official ROM [12]

Notlar: • İlk Android 12 GMS yapısı • En son Android 11 üretici yazılımı ile Flash • Bir hatayı bildirmek istiyorsanız, destek grubuna bir logcat ile birlikte ayrıntılı bir açıklama gönderdiğinizden emin olun. (Günlük yok = Hata yok) Burdan İndirebilirsiniz Gapps Firmware
  11. Emrekrks0

Yardım Ekran Kapalı Parmak İzi Kapanmıyor

Arkadaşlar Sorum Başlıktaki Gibi Parmak izi simgesini Kilit Ekranında Kapatıyorum Ama hala çalışmaya devam ediyor bu sorun sizdede varmı?
  12. Emrekrks0

Rom Mİ9T/K20 SparkOS S Beta - OFFICIAL | Android 12

Linkler -Gapps -İndirme Linki
  13. Emrekrks0

Rom MIUI AbhiX ROG Edition 21.8.18 | Android 11.

MIUI AbhiX ROG Edition 21.8.18 | Android 11. Mi9T İçin Tasarlanmış Harika Tasarımlı Oyuncu Romudur.
  14. Emrekrks0

Sohbet AOSP Rom Kullananlar Dikkat

Arkadaşlar merhaba bugün Instagram da bir şey keşfettim benim telefonla konuştuğum kişiler ve rehberimde kayıtlı kişiler hepsi önerilenler kısmında çıkıyor , ben kişiler iznini reddettiğim halde. miui de bunun korumasini alıyor ama aosp romlarda böyle bir şey yok. Sizce AOSP romlar Güvenlimi ??
  15. Emrekrks0

Rom NezukoOS Rom Android 11

Bu Nedir ? NezukoOS, size özelleştirilebilir ve istikrarlı bir deneyim sunmayı amaçlayan yepyeni bir ROM'dur! Diğerlerinin aksine, biz aslında kullanıcılarımızın ne düşündüğünü önemsiyoruz ve gelecekteki ve mevcut kullanıcılarımız tarafından alınan kararlar üzerine kuruluyuz! Ne çalışıyor...
Üst Alt