emrekiyik kullanıcısının son içeriği

1. E

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Ya niye bu kadar atıp tutuluyor anlamıyorum. Neymiş MIUI 11'de şarj MIUI 10'a göre çok daha az gidiyormuş. Arkadaşım! Saçma sapan uygulamalar, başlatıcılar, temalar kullanırsan telefonun şarjı iyi gitmez tabi. Arkadaşım! Bir işletim sistemi, güncelleme veya kurulumundan sonra yaklaşık 2-3...
  2. E

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Bağlantı hızını sağ tarafta göstermesiyle ilgili herhangi bir ayar bulamadım.
  3. E

MIUI 11 Redmi Note 7 MIUI 11 Global Kararlı 11.0.3.0 PFGMIXM indirme bağlantıları

Bana OTA'dan geldi üstad. Bazıları sadece beta testerlara geliyor diyor ama bilemiyorum. Ben daha önce hiç bir yere kayıt falan yaptırmadım beta testiyle ilgili. Telefonu alalı 3 ay oldu. İlk kurulumda Xiaomi account açarken beta testiyle ilgili birşey sordu da ben evet dediysem hiç hatırlamıyorum.
  4. E

Kesinlikle katılıyorum. Şimdi ufak ama güzel bir şey daha keşfettim. Kayan bildirimleri yukarı doğru sürükleyip ekrandan gizleme özelliği gelmiş. MIUI 10'da bu yoktu. Sadece sağa kaydırıp bildirimi silebiliyorduk. Şimdi sadece gizleyebiliyoruz. Güzel.
  5. E

1 saattir kullanıyorum. Herhangi bir problem yaşamadım. Bildirim simgeleri artık kaybolmuyor. Sürekli görünüyor. Saf androidlerde uzun zamandır bulunan uygulama simgelerinin üzerine basılı tutunca kısayol menüsü açılması özelliği gelmiş. Tüm Uygulamaların simgeleri aynı oval çerçeveye sahip...
  6. E

Merhaba üstad. İthamınızı kabul etmiyorum. Beta tester nasıl olunur onu dahi bilmiyorum. Lakin elimde bunu size kanıtlayacak materyal de yok. Sadece güncellemeleri erken al ayarım açık.
  7. E

Bana da geldi OTA'dan. Beta tester falan da değilim. Ama sadece indirdim. Şuan işte olduğumdan akşam kuracağım.
  8. E

MIUI 11 MIUI 11 2.ETAP Dağıtılmaya başladı, (Güncel)

Sürecin anlam ve önemine ithafen. Kadın: Bahse girerim diğer kızlar hakkında düşünüyor. Erkek: Poco MIUI 11'i ne zaman alacak?
Üst Alt