Emreis01 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Konum

Denedim hocam telefon formatlama dahil herşeyi değişme yok
  2. E

Yardım Konum

Yok hocam mesela sorun şöyle mesela QR kodla para çekemiyorum Twitter da konum olmadığı için gündemi göremiyorum
  3. E

Yardım Konum

Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı bir türlü uygulama içinde konumumu kullanamıyorum banka twitter vb konularda google konumu doğru buluyor ama uygulamalar bulmuyor forumda QuickShortcutMaker uygulamasıyla bir yoldan bahsedilmiş onu denedim ama try yazısına tıklayınca sayfa hemen kapanıyor öneriye...
  4. E

Yardım Nfc özellliğini kullanamıyorum

Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar yaklaşık 2.5 aydır redmi note 7 kullanıcısıyım ancak nfc özellliğini kullanamıyorum internetten baktığım zaman nfc özelliği var olduğu yazıyor yardımcı olursanız sevinirim
  5. E

Yardım Telefon Konuşmalarında Karşı Tarafta Yankı Oluyor

Bende de oluyor o hoparlörü açıp kapatınca düzeliyor ayarlardan olduğunu düşünmüyorum
  6. E

Uygulama Instagram

İnstagram 51.0.0.20.85 sürümünü yükle, düzelecektir.Link olarak yok
  7. E

Yardım Sosyal Medya

Herkese iyi günler ben ilk kez Xiaomi kullanıyorum daha önce kullandığım telefonlarda böyle bir sorun görmedim Facebook,Twitter ve Instagram gibi fotoğraf ve videolarda aşırı derece çözünürlükte bozulmalar var çözümü nedir ?
  8. E

Uygulama Instagram

Bende yeni aldım instagrama giriyor ama çözünürlük çok kötü durumda videolar piksel piksel benim tavsiyem forumda birisi eski apk instagram sürümü yayınlamıştı onu bulup kur
Üst Alt