Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba durduk yere başlıktaki kısımlar çalışmamaya başladı, telefoncu anakart değişecek diyor bu sorun hakkında bilgisi olan var mı, rom değiştirdim olmadı yazılımsal değil ancak anakart kaynaklı olması garip geldi başka bir durumdan dolayı olabilir mi?
Xiaomi 13 ultra sipariş etmeyi düşünüyorum ama bu bl kilidi olayı ve band 20 olayı çok aklımı karıştırdı sizde durumlar nasıl?
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merhaba daha cihazımın daha önce imeisi uçmuştu bir şekilde repair işlemi yapmıştım gerekli uygulamalar ile ama sanırım kötü bir işlem olmuş ve telefon bugünlerde özellikle arayan kişiler ulaşamıyor yanlış birşeyler yapmış olma ihtimalim çok yüksek çünkü daha önce böyle bir işlem yapmamıştım tam...
Merhaba malum işlem yapılmış mi 8se var elimde miui10 8.7.26 herhalde tam emin değilim bu surumlu rom yüklü içinde ben buna MIUI 11 global stabil yüklesem IMEI uçar mi
Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kardeşim merhaba Android 9 da mı kullanıyorsun 10 da mı eger 10 ise nerden nasıl kurduğunu söyler misin
MI 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miuı tabanlı olarak 11 isterseniz şuan pek fazla sarj konusunda bişey beklemeyin çünkü yeni güncellendi hala hatalar performans düzeltmeleri felan devam ediyor ama miuı 10 isterseniz mi room dan memnun kalmıştım
Redmi K20 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şuan yükleniyor gibi duruyor hocam sıkıntı yok gibi [UNOFFICIAL][ROM][9.0][davinci][TeamMounV][VantomKernel] AOSiP [2019-10-25] konu bu gapps ihtiyacı var
Hocam o rom bildiğim kadarıyla official olmadı daha ben romu daha önce farklı telefonlarda kullanmıştım harbiden güzel romdu özelleştirmeler felan ama AOSİP romu deneyebilirsin istersen o da güzel stabil bir rom.
Merhaba youtube da bir video aracılığıyla bulmuş olduğum bir uygulamayı sizinle paylaşmak istedim StackPath yapmanız gereken sadece bu linkten apkyı indirmek ve kurmak istediğiniz fotoğrafı koyabilir yeni gelen metin şeklindeki aod temasına saat bildirim vs. ekleyebilirsiniz. Paylaşmış olduğum...
Aynen ya pil tasarruf modundanmış uzun zamandır aosp romdaydım hiç aklıma gelmedi saolun[emoji113][emoji113]
MI 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi