Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar TWRP ile unroot yapıp kolayca rootun kalkcağını sandım ama yaptıktan sonra telefon bootlop oldu yeniden twrp ye girip factory reset yaptım ama bu sefer de Redmi yazısında kalıp açılmıyor. Suan hala twrp duruyor ne yapabilirim yardım edebilcek varmı şuan telefon TWRP modda duruyor...
Ben film ve dizilerde en çok sevdiğim sahneleri ekranda arka plana canlı duvar kağıdı olarak koyuyorum ama ilk uyguladıktan sonra sorunsuz şekilde oynatilior ve ses çıkıyor uygulamalara giriyorum sonra çıkıyorum ses hala var ama müzik uygulamasına girip bir müzik dinleyim die müzik açıyorum...
Redmi Note 8 Pro Android 10 MIUI 12 kullanıyorum rootlu şekilde. Magiske güncelleme gelmiş rootla ilgili işler de yanlış bir hatada telefon kullanılmaz hale gelebiliyor bu yüzden belki çok kolay bir konudur bilmiyorum Riske girmeyip yardım istemek istedim.
Magiske 8.0.0 güncellemesi gelmiş bnm...
1.)MIUI 11 ve Android 10 ken telefona root atmış ve kullanıyordum 11.0.6 güncellemesj geldi ve twrp üzerinden güncellemeyi kurdum ve systyem reboot diyip telefonu açmıştım ve hem root hem twrp duruyor du. Dün MIUI 12 geldi ve TWRP üzerinden onu kurdum ve reboot deyip teleofnu açtım ama hem root...