emreeatasayar kullanıcısının son içeriği

1. emreeatasayar

Yardım K20 pro guncelleyemiyorum

Hayır yok stock recovery var 1589035692 Aynen kaldirdim :)
  2. emreeatasayar

Yardım K20 pro guncelleyemiyorum

Resimdeki güncellemeyi indirip yeniden başlat yaptığımda recovery menüsü açılıyor orda kurulumu yaparken %1 e gelirken yeniden başlatıyor ve güncellemiyor üstüne tekrar indirmen gerekiyor sıkıntı nerde olabilir acaba
  3. emreeatasayar

Soru Twrpden Stock recovery'e nasıl dönerim

Peki flashlayacak stock recovery sini nerden bulucam :(
  4. emreeatasayar

Bunu nasıl yapacağımı detaylı açıklayabilirmisin ?
  5. emreeatasayar

Merhaba arkadaşlar cihazim k20 Pro , cihazda twrp recovery yüklü , rom olarak global rom ama şimdi twrp olduğundan global guncellemeleri yükleyemiyorum hata veriyor , stock recovery e nasıl geri döndürebilirim?
  6. emreeatasayar

Telefon açılmıyor.

Önceki konuda cihazımda orangefox yüklüydü magiskv20 sürümü kuruluydu 19.3 ü flashladıgımda sorun çözülmüş açılmıstı. şuan twrp kurulu ve format data yaptım android yükleme ekranından atıyor beni twrp ye bunu çözemedim yeniden global romu flashlasam veya stock recovery i flashlasam sorun çözülür...
  7. emreeatasayar

Telefon açılmıyor.

Arkadaşlar k20 pro cihazıma twrp ve magisk kurdum cihaz açılmadı sürekli twrp menüsüne atıyordu , bende twrp den format data yapıp tekrar açmayı denedim mi logosu ve aşagıda android simgesi doluyor gösteriyor ve yine twrp ye atıyor nasıl çözebilirim bu durumu
  8. emreeatasayar

Çözüldü OrangeFox Recovery Nasıl Uninstall Edilir?

Nerden bulabilirim onu :/
  9. emreeatasayar

Çözüldü OrangeFox Recovery Nasıl Uninstall Edilir?

Arkadaşlar orangefox recovery yüklü K20 Pro cihazımda bunu nasil kaldirabilirim global romlu cihazim magiskde kurulmadi zaten bir türlü
  10. emreeatasayar

Recovery K20 pro orangefox'a magisk kuramiyorum

Mi room u deneyecegim hocam Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. emreeatasayar

Sizce gecmek mantıklı mı? Yada sorunsuz bir rom varmı Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. emreeatasayar

Yani ben onu daha öncede denemiştim telefon açılmıyor recovery menüsüne atip duruyor bu aşamayı bir türlü gecemedim Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  13. emreeatasayar

20.3 sürümünü yukle dedim ondada bu hatayi veriyor hocam
  14. emreeatasayar

Yani resimdeki gibi hocam
Üst Alt