Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Resimdeki güncellemeyi indirip yeniden başlat yaptığımda recovery menüsü açılıyor orda kurulumu yaparken %1 e gelirken yeniden başlatıyor ve güncellemiyor üstüne tekrar indirmen gerekiyor sıkıntı nerde olabilir acaba
Merhaba arkadaşlar cihazim k20 Pro , cihazda twrp recovery yüklü , rom olarak global rom ama şimdi twrp olduğundan global guncellemeleri yükleyemiyorum hata veriyor , stock recovery e nasıl geri döndürebilirim?
Önceki konuda cihazımda orangefox yüklüydü magiskv20 sürümü kuruluydu 19.3 ü flashladıgımda sorun çözülmüş açılmıstı. şuan twrp kurulu ve format data yaptım android yükleme ekranından atıyor beni twrp ye bunu çözemedim yeniden global romu flashlasam veya stock recovery i flashlasam sorun çözülür...
Arkadaşlar k20 pro cihazıma twrp ve magisk kurdum cihaz açılmadı sürekli twrp menüsüne atıyordu , bende twrp den format data yapıp tekrar açmayı denedim mi logosu ve aşagıda android simgesi doluyor gösteriyor ve yine twrp ye atıyor nasıl çözebilirim bu durumu
Yani ben onu daha öncede denemiştim telefon açılmıyor recovery menüsüne atip duruyor bu aşamayı bir türlü gecemedim
Mi 9T Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi