Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar ucuza temiz kullanılmış ikinci el poco x3 Pro 8/256 var amacım sadece oyun odaklı ve cihazı sadece oyun odaklı kullanacağım hala alınır mı acaba
Arkadaşlar almayı düşünüyorum tecrübeleriniz benim için önemli bütçeme göre seçtim oyun için alacağım fakat dediğim gibi bütçeme en uygun bu ulta grafikler haricinde oyun oynatırmı rahat bir şekilde
Arkadaşlar merhaba şuan MIUI global sürümü olarak 14.0.3 kullanıyorum fakat biraz önce MIUI 14.0.1.0 güncellemesi geldi sizce bu durum saçma değil mi? Yani daha üst bir sürüm var iken neden bir alt sürüm güncellemesi gelir ki biri bu konuda bilgilendirme yapabilir mi rica etsem
Kolay gelsin sorunum şu cihazıma twrp'yi sorunsuz kurdum buraya kadar sorun yok ama cihazı yeniden başladığım da twrp moduna aldığım da twrp kapanıp açılıyor ama bir türlü twrp'ye girmiyor araştırmalarıma göre uygun twrp yüklenmediği şeklinde bu doğrumu? Doğruysa bana cihazıma uygun twrp bulma...