emreboylu1996 kullanıcısının son içeriği

1. E

Rehber Mi Band 3 - Global Rom Yükleme [2.2.0.12][Fix] - İngilizce/Türkçe Yapma

Hallettimm SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. E

Telefonu buluyor fabrika ayarlarina don dedigimde ama donmek istrmiyorumki ben SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. E

Turkce yaptim fakat mi fit uygulamasino acamiyorum eslestirilmedi fabrika ayarlarina donun diyor gagadbridge bagli suan SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. E

Eşlertirilmedi fabrika ayarlarina geri donun diyor ingilizce yapabildim suan dili yardim SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. E

Normal bi dille yazabilirdin insan gibi bi soru sorduk sana görmemiş olabilirim yine gormedim SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. E

Ilk sayfadaki mesjada yazdiklarini uygulayip en sona bu türkçesini mi koyuyoruz SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt