emrebaskurtc kullanıcısının son içeriği

1. emrebaskurtc

HyperOS HyperOS Bootloader Açma Bypass 2024

doğru hesap nedir? çin hesabı mı?
  2. emrebaskurtc

30001 hatas ıalıyorum, çözümünü bilen var mı?*
  3. emrebaskurtc

Merhabalar. Bluetoothu kapatınca setting.apk çalışıyor arkadaşlar. Fakat bende bu hatayı verdi yardımcı olur musunuz Binding failed, this device has been forced to verify the account qualification by Xiaomi. (30001) 1728486406 Xiaomi accountunuzun bölgesi neresi? Bende Türkiye acaba ondan mı...
  4. emrebaskurtc

settings apk yi dğeiştirmek gerekiyormuş, bulduğum apkları kurup deneyince program çalışıyor. Fakat geliştirici seçeneklerine giriş yapmadan atıyor. doğru setting apkyı bulabilecek biri var mı?
  5. emrebaskurtc

Soru POCO X6 Pro İçin Hangi ROM (EU'mu Elite'mi China'mı?)

Merhaba, telefonu 3 ay önce aldım. defalarca denememe rağmen bootloader kilidini açamadım. xiaomi topluluğu uygulamasından unlock dediğimde 10 gün sonrasına gün veriyor. o gün gelince unlock diyorum yine 10 gün sonrasına veriyor. böyle böyle 3 ay geçti. yardımcı olabilir misiniz
  6. emrebaskurtc

Rehber POCO Bootloader Kilit Açma Kılavuzu (MTK) 7 Gün Bekleme Artık Yok

linkleri yeniler misiniz lütfen 1724579198 dosyaları yükler misiniz konuda ki bozulmuş link
  7. emrebaskurtc

Rom Poco X6 Pro [duchamp] Taiwan OS1.0.6.0.UNLTWXM Android 14 Güncelleme Bağlantıları

Sürekli ileri tarihe gün veriyor, günü gelince basıyorum 10 gün ileri atıyor,2 aydır BL acamadım, nolur yardım
  8. emrebaskurtc

Rom Poco X6 Pro [duchamp] Taiwan OS1.0.6.0.UNLTWXM Android 14 Güncelleme Bağlantıları

BL kilidini açamadım bir türlü. nasıl yaptınız?
  9. emrebaskurtc

Yardım Bu telefonu almayın..

Cahilliğin bu kadarı :D yeni aldım çok ta memnunum
  10. emrebaskurtc

Çözüldü Bootloader kilidi açma

youtube yöntemi var da herkesin işine gelmiyor işte, bazıları bu işten para kazandığı için. bu sana uyar mı bi bak istersen
  11. emrebaskurtc

Haber [Rehber] HyperOS Bootloader Kilidi Açma - Adım Adım Anlatım

Eee bu süre bugün dolmuştu, şimdi 10 gün sonrasını gösteriyor, nasıl bootloader açıcaz böyle, Allah aşkına bilen biri yok mu?
  12. emrebaskurtc

Poco x6 pronun yanında İnfinix getir götürünü yapar anca giggle~~
  13. emrebaskurtc

Soru POCO X6 Pro EU ROM Nasıl Yüklenir?

Elite rom hakkında bilgi verir misiniz, çalışmayan özelliği var mı? Global rom yüklü şuan farklari nelerdir? Bir de Eu mu Elite rom mu?
  14. emrebaskurtc

xiaomi topluluğu uygulaması, ana konudakini indirdim. unlock bootlaoder dedim. hesap hatası. 06/23 tarihinden sonra deneyin yazıyor. neden ki? 1718213810 Global rom hocam. dün aldım cihazı
  15. emrebaskurtc

Hocam cihazı yeni aldım. couldnt add yazısı çıkıyor. Sizin bu uygulamayla denedim 06.23 tarihinde deneyin yazdı. başka yolu yok mu?
Üst Alt