EMREARD kullanıcısının son içeriği

1. EMREARD

Soru Mi9 lite cihazına uyarmı

Arkadaşlar merhaba mi9 lite cihazıma Mi9 (pixel experience) romunu kursam sıkıntı olurmu uyum sağlarmı yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
  2. EMREARD

Yardım Rom yükledim twrp menüsü geliyor

Arkadaşlar merhaba mi9 lite twrp kurdum sırası ile system data cache şeklinde wipe yaptım sonrasında romu kuruyorum ama reboot edince sistem açılmıyor twrp menüsü geliyor sürekli ne yapmam gerekiyor
  3. EMREARD

Soru Batarya

Arkadaşlar merhaba mi9 lite için batarya almak istiyorum ancak internette bulamadım nereden bulabilirim
  4. EMREARD

Soru Sizce Normal mi ?

Orjinal rom kullanıyorum 1591039758 Bana da öyle geldi aslında tam emin olamadım O yüzden konuyu açmak istedim
  5. EMREARD

Soru Sizce Normal mi ?

Mi9 lite cihazım 2 aylık neredeyse Gün boyu 2 hattımda aktif ve açık oyun oynamıyorum sadece sosyal medya telefon görüşmeleri fotoğraf video vs Bu şekilde ekran süresi alıyorum normalmi yoksa bir sorun varmı ne düşünüyorsunuz cevaplarınızı bekliyorum
  6. EMREARD

Soru Uygun Gcam

Arkadaşlar merhaba Cihazım mi9 lite gcam kurmak istiyorum stock kamera pek iyi çekim yapmıyor Cihazın rootlu olması gerekiyormu hangi sürümler uygun yazabilirseniz sevinirm
  7. EMREARD

Madalya Ramazan Madalyası Kazanın

Tüm Mıuı ailesinin bayramı kutlu olsun
  8. EMREARD

MIUI 12 Mi 6 - Xiaomi.eu MIUI 12 v20.6.18 Beta Rom İndirme Bağlantısı

hocam paylaşım için teşekkürler emeğinize sağlık kamera modülü ve apk için magisk gereklimi
  9. EMREARD

Yardım Persist Gitti

Arkadaşlar persist dosyası gitti cihazın bl kilidi kapalı ne yapabilirim çözümü varmı
  10. EMREARD

Çözüldü Sım kapanması hakkında

Arkadaşlar merhaba yaklaşık bir ay önce mi9 lite aldım Hepsiburada dan ithalatçı garantili olarak. Bir grupta gördüm 4 ay sonra telefonun sım kartı kapanıyormuş. ben çift hat kullanıyorum ikiside kapanırmı böyle bir durumla karşılaşan varmı varsa şayet iade edicem ürünü Yorumlarınızı bekliyorum
  11. EMREARD

Soru Led ışığı

Onuda ayarladım aslında ama bazen LED yanıyor görüyorum çoğu zaman yanmıyor anlamış değilim
  12. EMREARD

Soru Led ışığı

Teşekkür ederim Elbette ayarladım hatta ama yanmıyor
  13. EMREARD

Yardım MI 9 LITE Arka bildirim ışığı

Hocam bende yeni aldım ilk şarj ettiğimde yanmıştı ama şuan hiç yanmıyor çözümü varmı
  14. EMREARD

Soru Led ışığı

Arkadaşlar merhaba cihazı yeni aldım ilk kez şarj ederken yanmıştı LED ışığı Ama şimdi hiç bir şekilde yanmıyor sebebi çözümü nedir yardımcı olur musunuz
  15. EMREARD

Madalya 23 Nisan 2020 100. Yıl Özel Kutlaması!

23 Nisan bayramımız kutlu olsun
Üst Alt