emreakman kullanıcısının son içeriği

1. emreakman

Soru Mİ 9 SE Ahizeden Gelen Cızırtı

bana birkaç kere oldu ve tesadüf mü bilmiyorum ama sanki ikisinde de instagram dm'de yanlışlıkla ses kaydetme tuşuna bastığımda oldu. Bikaç saniye cızırtı gelip sonra ses kaydetme paneli açılmıştı dm'de.
  2. emreakman

Yardım Mi 9 se bildirim panelinde bildirim ikonu gozukmemesi

bildirimlerden uygulama bildirimlerine girip istediğin uygulamaların bildirimlerini tek tek ayarlaman lazım
  3. emreakman

Çözüldü Mi 9 SE - Kasa eğik mi

Merak ettik, değiştirdiler mi ?
  4. emreakman

Diğer Mi A2 Lite Yaşadığım Sorunlar

Parmak izi okuyucu arkada ama masada dururken açabilmek için o zararından çok faydası olur Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. emreakman

2 tip panel kullanılmış telefonda birisinde çift dokunarak ekran açılmıyor acaba kalite de ona göre mi değişiyor benimki çift tıklayarak açılmayanı Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. emreakman

Bende de var bu sorunlar, cihazı sıfır ama garantisiz almıştım ekranı mı değişti diye şüphe duyuyordum hatta. Dokunmatik özellikle de sarjdayken sacmalayabiliyor Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. emreakman

Çözüldü A2 Lite Root atmaya çalışırken..

Evet pc ye attım tekrar root denemelerine başlayacağım lazım olabilir[emoji3] Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. emreakman

Format data yaptım efs yedeği aldım stock rom attım fakat efs yedeğine gerek kalmadı sorunsuz sıfırladım ilginizden dolayı teşekkür ederim, artık buralardayım[emoji1303] Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. emreakman

ben yedekleme de alamıyorum Failed veriyor Unable to mount stronge hatası alıyorum
  10. emreakman

cihaz başka bir telefonun imeisi üzerine kayıtlı, sorun olur mu ?
  11. emreakman

cihaz başka bir telefonun imeisi üzerine kayıtlı, sorun olur mu ?
  12. emreakman

System Vendor Persist Firmware USB OTG 1542557155 ilk yaptığımda bir sorun yoktu fakat sanırım sonradan fastboot flash boot ...img ve fastboot flash boot_b ...img yaptım gibi bişey yaptım
  13. emreakman

yine yanlış pin diyor :(
  14. emreakman

Mount'ta System var fakat Data yok bende sanırım ondanki 2. aşamada data/ içi boş
  15. emreakman

Merhaba, bu konularda çok acemi olmamla birlikte dün aldığım cihazıma root atmaya çalışıyordum ki şuan telefon açılışında istediği şifremi kabul etmiyor. Ne yapmam gerekiyor?
Üst Alt