Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bana birkaç kere oldu ve tesadüf mü bilmiyorum ama sanki ikisinde de instagram dm'de yanlışlıkla ses kaydetme tuşuna bastığımda oldu. Bikaç saniye cızırtı gelip sonra ses kaydetme paneli açılmıştı dm'de.
2 tip panel kullanılmış telefonda birisinde çift dokunarak ekran açılmıyor acaba kalite de ona göre mi değişiyor benimki çift tıklayarak açılmayanı
Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende de var bu sorunlar, cihazı sıfır ama garantisiz almıştım ekranı mı değişti diye şüphe duyuyordum hatta. Dokunmatik özellikle de sarjdayken sacmalayabiliyor
Format data yaptım efs yedeği aldım stock rom attım fakat efs yedeğine gerek kalmadı sorunsuz sıfırladım ilginizden dolayı teşekkür ederim, artık buralardayım[emoji1303]
System Vendor Persist Firmware USB OTG
1542557155
ilk yaptığımda bir sorun yoktu fakat sanırım sonradan fastboot flash boot ...img ve fastboot flash boot_b ...img yaptım gibi bişey yaptım
Merhaba, bu konularda çok acemi olmamla birlikte dün aldığım cihazıma root atmaya çalışıyordum ki şuan telefon açılışında istediği şifremi kabul etmiyor. Ne yapmam gerekiyor?