emreakgul52 kullanıcısının son içeriği

1. E

Rom CrDroid 7.8 Beta - Mi9T(Davinci) [Android 11]

Teşekkürler hocam. Corvus'u deniyorum. bir de buna bakacağım şimdi :)
  2. E

Rom CrDroid 7.8 Beta - Mi9T(Davinci) [Android 11]

Face unlock var mı ?
  3. E

Rom Corvus OS v12.5 [Android 11] (9T/K20) [OFFICIAL] 30.12.2020

Merhaba, hangi FW Yi kullanmamız gerekiyor. ?
  4. E

Rom Mi 9T Stabil MiuiMiX Android 10 V12 12.0.6.0

V11 Miroom bir deneyeyim, dediğiniz gibi de yapar ekran görüntülerini iletirim. hatta bir kaç günde bir iletirim, böylece şarjın oturmasını da izlemiş oluruz.
  5. E

verdiğiniz linki okudum, önceden de okumuştum. O ayarları kurduğum tüm romlarda zaten yapıyorum. farklı bir konu/başlık var sandım o sebeple sordum. Miroom hakkında geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Revos11'i deneyeyim .
  6. E

romu kurduktan sonra factory reset yaptım sonrasında da uygulamalarımı kurdum şarjım %15 gibiydi. geceden şarja koydum. sabah da kullanmaya başladım.pil tasarrufu uygulamaları nereden ulaşabilirim ? onları da deneyip miroom v12 beta varmış. onu denemeyi düşünüyorum. şarj durumu hakkında iyi...
  7. E

Merhaba, 3 saat olan ilk gün, diğeri ikinci gün. yani dün bir bugün iki. Akıcılıktan yana bir problem yok. Netflix googleplayde gözükmüyor. şuana kadar kontrol merkezi en akıcı hissettiğim rom. (Bliss ve EUrom denedim) Herhangi bir ısınma tespit etmedim. açıkcası v12'de kalmakta hala...
  8. E

Rehber Mi 9T Bekleme Sırasında Çok Şarj Tüketme Sorunu Çözümü

MIUI12 için en iyi pil süresi için hangi romu önerirsiniz ?
  9. E

Rehber Mi 9T Bekleme Sırasında Çok Şarj Tüketme Sorunu Çözümü

Merhaba, Masik 15.1 Premium kullanıyorum ama bu alanlar bende gözükmüyor. sadece bahsettiğiniz sürümde mi var acaba ? Bir Bilginiz var mı ?
Üst Alt