Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
V11 Miroom bir deneyeyim, dediğiniz gibi de yapar ekran görüntülerini iletirim. hatta bir kaç günde bir iletirim, böylece şarjın oturmasını da izlemiş oluruz.
verdiğiniz linki okudum, önceden de okumuştum. O ayarları kurduğum tüm romlarda zaten yapıyorum. farklı bir konu/başlık var sandım o sebeple sordum.
Miroom hakkında geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Revos11'i deneyeyim .
romu kurduktan sonra factory reset yaptım sonrasında da uygulamalarımı kurdum şarjım %15 gibiydi. geceden şarja koydum. sabah da kullanmaya başladım.pil tasarrufu uygulamaları nereden ulaşabilirim ? onları da deneyip miroom v12 beta varmış. onu denemeyi düşünüyorum. şarj durumu hakkında iyi...
Merhaba,
3 saat olan ilk gün, diğeri ikinci gün. yani dün bir bugün iki. Akıcılıktan yana bir problem yok. Netflix googleplayde gözükmüyor. şuana kadar kontrol merkezi en akıcı hissettiğim rom. (Bliss ve EUrom denedim) Herhangi bir ısınma tespit etmedim.
açıkcası v12'de kalmakta hala...