emreadali kullanıcısının son içeriği

1. E

Uygulama Mi Flash [ Türkçe ] ve Fastboot Rom Kurulumu

185 ile biten mi hesabına geçiş yapmış durumdayım şu an. sizde sıkıntımı dile getirdiğimde 265 ile biten mi hesabıyla telefona giriş yapmaya çalışıyordum çünkü oda nasıl oldu hiç bilmiyorum. Bundan sonraki süreçte ne yapmam gerekiyor, telefoncunun açdığı şifreyide değiştirdim. Kendi şifremi...
  2. E

paşam telefonumda şu an hiç bi hesap yok google playe hesabı hariç. kendi açdığım hesabı pc den girip sildim deleteden. Telefonun açdığı hesaba nasıl giriş yapıcam? hesap yokki. Kendi numaramı tanımlayıp, telefonun namarasını gerimi silcem? kafam karıştı özür. "numaranızı tanımlayın telefonunun...
  3. E

varolasınız herşey için ama özür bahsettiğiniz şeyi anlayamadım. şu an bi hesap yok telefonda, mail ve telefon numaramı nasıl tanımlıycam? Ki tanımladım diyelim, zaten dünde size bahsettiğimde telefon numaramlada mi hesabı açmışdım, ama pc den girdiğim şifreyi yine kabul etmemişti. Çünkü sizde...
  4. E

Paşam Allah bin kere razı olsun tüm ilgi ve alakanız çabanız için. Telefonumdaki problem çözüldü şükür. Yine tahminimdeki gibi olmuş. İmei atması için verdiğim telefoncu 185 ile biten hesaba bi şifre oluşturmuş. Gidip sorduğumda şifreyi söyledi basit bi şifre işde. Ama asıl anlamadığım ise...
  5. E

hakkınızı helal edin bi acelem yok diğer eski telefonu kullanıyorum. yarın bende olmazsa imei atan telefoncuya bi sorayım imei atarken acaba kendi bi mi hesabımı açdı diye tekrardan herşey için çok sağolun Allah rahatlık versin.
  6. E

hayır malesef yine 265 yani bilgisayarımdaki açdığım hesap geliyor her seferinde 185 ile ilgili bir şey gelmiyor. ve 185 de telefonun kayıt olduğu mi hesabı buna ulaşma imkanım yada hepten sıfırlama imkanım varmı? ve anlamadığım kodu girmemdeki yerde çıkan numara benim numaram ama üstteki mi...
  7. E

185 ile biten hesaba nasıl ulaşabilirim sanırım problemin kaynağı o, yada bunu hepten sıfırlamak mümkün değilmi? sizinde başınızı ağrıttım özür dilerim. çünkü snaki telefonda açılmış iki tane mi hesabı var gibi bi durum zannedersem biri benim açdığım diğeride açılmış telefonda görünen 185 ile...
  8. E

maille kaydettim ama bakın bu durumu ben dündne beri yaşıyorum geçen hafta denemek için fabrika ayarlarına girmek istediğimde benden mi şifremi istemişti. Ve o zamanda tekrar tekrar girmeme rağmen yanlış şifre diyordu.
  9. E

üstadım evet ilk sorduğunuzda kayıtlı numaram yoktu bende fayda olur düşüncesiyle numara kaydettim çünkü maille ilk kayıt olmuştum siz başka telefondana sim kartı takın diyince tekrardan numarayla bu sefer kayıt oldum 185 ile biten hesaba giriş yapamıyorumki şifremi unuttum dediğimde diğer mi...
  10. E

yani kısacası burdaki arkadaşla Çözüldü - beyler this device is locked hatası alıyorum lütfen yardım edin.. aynı sorunu yaşıyorum. En sonunda düzelttim ekran açıldı yazmış ama nasıl düzelttiğini belirtmemiş malesef. 1622497110 o hesabı nasıl bulabilirimki lütfen yardımcı olun 1622497163 hayır...
  11. E

telefon numarası doğru mi hesap numarası o verdiğiniz sitedeki ile aynı değil telefondaki 185 ile bitiyor, o verdiğiniz sitedeki numara ise; 265 ile bitiyor
  12. E

ve işin garip tarafı bilgisayardan mi hesabıma yeni şifremle giriş yapabiliyorum yani değişen bir şey olmamış sabahdan beri beynim yandı vallahi
  13. E

vallahi aynen yaptığım işlem şunlar verdiğiniz linki tıkladım mi hesabımdan şifremi unuttum diyip telefon numaramla kayıt olup şifremi değiştirdim. (onay kodu geldikden sonra) ardından telefondan sim kartı çıkartıp poco cihazıma takıp, this device yazan yere kod isteyen yere yeni şifremi girdim...
  14. E

verdiğiniz siteden bir işlem yapmam gerekiyormu? girdim şu an sim kartta zaten başka telefonda ve şifremi değiştirdim activate this device olan yere tıkladığım kod istediği yere yeni şifremimi yazıcam? doğru anlamışmıyım ?
  15. E

evet 1622495773 yani kayıtta bi problem yok. telefon numarasıyla kayıt oldum şimdi. ama bu this device kısmına bir kod girmem gerekiyor telefonun kilidini açabilmek için o kodu nereden ve nasıl bulabilirim yada nereden istememiz gerekiyor?
Üst Alt