Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BL kapalı
Global kararlı Rom
Telefonu cebime bir dakikalığına koydum sonra bir baktım telefon yeniden açılıyorgaliba cebimdeyken kapattım dedim ama telefon başlagıç ekraında takılı kaldı10 dakikadır böyle ne yapmaklazım root room vs hiç bir şey yok düz telefon
KapKaranlık bir ortamda ana kamera ile fotoğraf çekerken sol alt taraf mor pixeller çıkıyor gündüz fotoğraflarında çıkmıyor ya da belli olmuyor. Gcam ile de çıkıyor. Bir de macro kamera ile her yerinde çıkıyor macro olduğu için olabilir ama ana kamerada olması garip. Video çekerken daha az...
Bü
Xiaomi Türkiye Garantili yazıyor %99 öyledir oldu ki cihazı aldınız TR garantili olmadğını öğrendiniz arada Hepsiburada gibi kurumsal bir yapı olduğu için her iade alırsınız sıkıntı olmaz. (Daha önce oyuncu ekipman ürününümde böyle bir sıkıntı yaşayıp iade etmiştim)
Telefon pc ye takınca bilgiyarım>yönette qualcomm isminde driverı görüyor normalde görmediği durumlarda arka kapak sökülerek edl moduna sokuluyor ardında dediğim driverı pc görüyor şanslıyım ki arka kapağı çıkartmama gerek kalmadı ve ultimate multi tool qck fire isimli (hangi versiyon olduğunu...
Merhabalar,
Telefonuma gerekli nedenlerden dolayı chine rom atmam gerekiyor ama mi Flash ile atacağım dosyayı kabul etmiyor. Uzantısı .tgz olan romu kurmam gerekiyor deniyor ama hata veriyor için images adlı dosyayı seçmem gerekiyormuş ben de öyle bir şey bulamadım aşağıya bıraktığım linkten...
fastboot dahi açılmıyor
1573921075
pc ye takınca sadece bu driverı algılıyor mi flash ile yapayım dedim fastboota giremediğim için o da olmuyor miflasta com3 olarak görüyor cihazı
Güncel miui 11 için gerekli twrp gibi işlemleri yaptım flashlayıp reboot Systeme bastığımda basış o basış simsisiyah ekran mi yazısı dahi gelmiyor pc ye takınca bi bağlanma bağlantı kopma sesi geliyor tuşlara basarak twrp yükleyim dedim cihaz görünmüyor daha önce miui 10 nun son sürümüne...
Yok vermiyor hocam pc ye takınca bi bağlanma bağlantı kopma sesi geliyor tuşlara basarak twrp yükleyim dedim cihaz görünmüyor daha önce miui nin son sürümüne güncellemiştim bi sorun yoktu
İyi akşamlar ben yazılan twrp ile güncelleyip yaptım işlem bitti reboot systeme bastım basış o basış simsiyah ekran twrp ye dahi girilmiyor ne yapmam lazım