Emre_4617 kullanıcısının son içeriği

1. Emre_4617

Yardım Redmi 9A brick oldu

Redmi 9A telefonuma ROM yüklerken şarjına dikkat etmemiştim %40'ın altına düştü sanırım ve yükleme yarıda kaldı şu an telefonumu Fastboot mod a getiriyorum fakat yeni ROM yükleyemiyorum "faıled (remote: 'Low Power, need battery charging.')" hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim.
  2. Emre_4617

Yardım Redmi 9A 64bit GSI rom uygulamaları tam ekran yapıyor

Telefonuma 64 bit GSI rom kurdum fakat dikey oyunlarda çentik çok sinirimi bozuyor tam ekranda açmamak için bir ayar var fakat kullanamıyorum.
  3. Emre_4617

Yardım Mediatek cihazlara IMEI repair nasıl yapılır?

Resmi 9A cihazıma IMEI repair yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  4. Emre_4617

Yardım Redmi 9A nasıl ENG rom kurulur

Telelonuma root attıktan sonra telefonun şebekesi gitti ENG ROM kurarsan düzelir dediler yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Emre_4617

Çözüldü Xiaomi Redmi 9A telefon TWRP ve root işleminden sonra telefonun şebekesi gitti

Telefonum Xiaomi Redmi 9a. Dün Hindistan yeni sürümünü telefonuma yükledim MIUI 12.5.5 yükledikten sonra her şey normaldi TWRP ve root attıktan sonra telefonumun şebekesi gitti SIM kartını okuyor fakat şebeke yok. Bu arada telefonuma IMEI kaydımı yaptırmam için mesajlar geliyordu telefonum kaçak...
  6. Emre_4617

Yardım Android 11 settings.apk

Android 11 uyumlu settings.apk dosyası atabilir misiniz
  7. Emre_4617

Yardım Redmi 9A nasıl 64 Bit yapılır?

Merhaba. Telefonum Xiaomi Redmi 9A 3GB/32GB Cihazım bazı uygulamaları/oyunları yükleyemiyor. Bu sanırım cihazımın 32 Bit olmasından kaynaklanıyor işlemcime baktığım zaman "64-bit armv8-a (32 Bit mode)" olarak gözüküyor yani telefonumun yazılımı 32 Bit ama işlemcim 64 Bit destekliyor. Benim...
  8. Emre_4617

MIUI 12.5 Redmi 9A MIUI 12.5 Global settings.apk

Yanlışlıkla başka bir xiaomi modelinin settings.apksını indirdim. Redmi 9A için settings.apk bulabilir misiniz?
  9. Emre_4617

Yardım MIUI 12.5 Root atamıyorum

Resmi 9A telefonuma MIUI 12.5 güncellemesi geldi telefonu güncelledim, TWRP recovery ile güncellendikten sonra TWRP silindiği için tekrar yüklemeye çalıştım Android 11 uyumlu bir custom TWRP buldum yükledim açıldı ancak Magisk root yüklediğimde telefon bootloop oluyor Redmi ekranında kalıyor...
  10. Emre_4617

Rom Redmi 9A için Custom ROM önerisi

Telefonum Xiaomi Redmi 9A ( M2006C3LI). Bu telefon için Android 12 Custom ROM bulabilir misiniz?
  11. Emre_4617

Uygulama Temaları kullanamıyorum

Temalar uygulamasından seçtiğim temayı indiriyorum bildirim yerinde indirildi yazıyor üstüne basıyorum ama Kaynak yükleniyor hatası veriyor.
  12. Emre_4617

Yardım Güncelleme hata veriyor

Telefonumu güncellemeye çalıştığımda hata veriyor. 1 2 dakika bekleyip tekrar deniyorum ama olmuyor. Daha önce de güncelleme yapmıştım ama böyle olmamıştı. Cihazım: Redmi 9A Hindistan(Kaçak Telefon)
  13. Emre_4617

Yardım Xiaomi Redmi Note 8 "This MIUI version can't be installed on this device"

Telefonu yeni aldım, sıfırladım. Tekrardan stock ROM'unu kurmak istedim. Bootloader kilidi de açık değil, bu şekilde kaldı. Ne yapmalıyım?
Üst Alt