Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Redmi 9A telefonuma ROM yüklerken şarjına dikkat etmemiştim %40'ın altına düştü sanırım ve yükleme yarıda kaldı şu an telefonumu Fastboot mod a getiriyorum fakat yeni ROM yükleyemiyorum "faıled (remote: 'Low Power, need battery charging.')" hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim.
Telefonum Xiaomi Redmi 9a. Dün Hindistan yeni sürümünü telefonuma yükledim MIUI 12.5.5 yükledikten sonra her şey normaldi TWRP ve root attıktan sonra telefonumun şebekesi gitti SIM kartını okuyor fakat şebeke yok. Bu arada telefonuma IMEI kaydımı yaptırmam için mesajlar geliyordu telefonum kaçak...
Merhaba.
Telefonum Xiaomi Redmi 9A 3GB/32GB
Cihazım bazı uygulamaları/oyunları yükleyemiyor. Bu sanırım cihazımın 32 Bit olmasından kaynaklanıyor işlemcime baktığım zaman "64-bit armv8-a (32 Bit mode)" olarak gözüküyor yani telefonumun yazılımı 32 Bit ama işlemcim 64 Bit destekliyor. Benim...
Resmi 9A telefonuma MIUI 12.5 güncellemesi geldi telefonu güncelledim, TWRP recovery ile güncellendikten sonra TWRP silindiği için tekrar yüklemeye çalıştım Android 11 uyumlu bir custom TWRP buldum yükledim açıldı ancak Magisk root yüklediğimde telefon bootloop oluyor Redmi ekranında kalıyor...
Telefonumu güncellemeye çalıştığımda hata veriyor. 1 2 dakika bekleyip tekrar deniyorum ama olmuyor. Daha önce de güncelleme yapmıştım ama böyle olmamıştı.
Cihazım: Redmi 9A Hindistan(Kaçak Telefon)