Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bir uygulama kullanıyorum. Sesli sohbet ederken ekran açıkken hiç bir problem yok. Fakat ekranı kapatınca yada başka uygulamaya geçince belli bir süre sesim gitmeye devam ediyor. Bildirim penceresinde mikrofon işareti (hasas kullanım bildirimi) yeşil mikrofon yanmaya devam ediyor...
Arkadaşlar cihazı alalı 4 gün oluyor veriler aşağıdaki resimde mevcut. Android sistem fazla mı şarj tüketiyor yoksa bana mı öyle geliyor bunun bir çözümü varmı yardımcı olabilir mısınız? Ekran süresi sizce iyimi kötü mü? Android sistem pil tüketimi normal mi fazla mı? Bunun bir çözüzümü varmı ...
Arkadaşlar cihazımı 2 gün önce aldım. Veriler aşşağıdaki gibidir. Ortalama%30 parlaklıkta kullandım. Pil sanki çabuk bitiyor gibi geliyor bana ekran süreside resimde görüldüğü gibi bana az gibi geldi. Sosyal medya chorome ve biraz tıkyok youtube kullanmam sonucu bu veriler oyun yok. Bir...