Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bende Endonezya sürümü mevcut olup klavye Google klavye değilde emoje olana geçtim bir iki gün oldu cepte o sorunu yaşamadım ama google klavye de sürekli oluyordu.
H.kadioglu hocam telefona IMEI atıldı fakat hiç bir Google play çalışmıyor sonra baktım ki hindistan rom yerine Türkiye kurulmuş mi flash tekrar hindistan kurdum ama gene Google play çalışmadı hatta telde bende dedim bari recovery wipe data yapayım en başa dönsün IMEI geri gelsin oradan devam...
Stoya bu fotoğrafta rom da silinmiş olmuyor mu hocam telefonu tamamen sıfırlıyoruz sanki arkadaş rom kalsın istemiş sadece diğerleri sıfırlansın demiş.
Tel baya hızlı ama sarj çok iyi değil, çok ufak takılma oluyor oda ekranı sola çektiğinde sağlık kısmına geçerken yani birde kamera yeşil ekran var gcam kullanabilirsin
Açıkçası senle aynı fikirde değilim her güncelleme ile ekran süresi düşüyor ben en iyi ekran süresini ben aktif oyun oynayan biri değilim tabi mi rom 10.3.2 aldım birazda göreceli kavram telefon elimden düşmezse bende rahat 6 saat alırım bu romda ama bende genelde 3:30 ile 4 saat zor oluyor...
Arkadaşlar bende 12.5.1 eu sürümü yüklü, sürümü daha alt sürüm olan 11.03 olana geçmek istedim dün 3 wipe yaptım sürüm açıldı ama sürekli ekran kapanıp açılıyor sonra twrp gidiyor twrp 3.4.0.0 var acaba 4 wipe mi yapmam lazım yoksa twrp sürümü mü düşürmem lazım
Bende yakında değiştireceğim galiba şarj 68 kaldı ekran sürem 1 saat merak ettiğim pixel ex. Geçsem mi yedek orada çalışıyor mu yedeklerim orada genelde de mi bulut ta
Gayet iyi almışsın ben o kadar alamadım aktif kullanımda 5 saat filan anca aldım sayılır
1626635576
Şuan 46 kaldı 3 saat 10 dk ama bu aktif kullanım bakalım yeni güncelleme geldi diye foruma çok girip çıktım bir kaç sonra belli olur