Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mi 8 se ve eu rom 20.9.4 kullanıyorum. WhatsApp bildirim alırken tıklıyorum ve ekran ortaya geliyor büyümüyor direk. Sonrasında ben büyütüyorum. Bu konuda yardımcı olur musunuz. Forumda aradım ama bulduğum cevaplarla yapamadım.
Reiwa hocam wifi ilgili bir sorum var. WhatsApp bir kaç fotoğraf atacağım diyelim.4.5 ile çok hızlı yollarken wifi bekliyoruz bir süre,video yollarken hatta daha uzun sürüyor mi.rom 10.3.2 kullanıyorum.
arkadaşlar bende telefonunu alalı nerdeyse 2 ay oldu mi globe ve mi rom 10.3.1 kullandım hemen hemen aynı ekran süresi aldım 5 yada 5,5 ama ben telefonla çok uğraşan biri değilim telefonda takıldığımda bir kez 6,30 saat ekran süresi aldım.
Reiwa hocam belki hatırlamaya bilirim ama kendi kameramda video çekiminde hata alıyorum ama Google kamerada çekim yapabiliriyorum.
Sizce bu normal mi ?
Reiwa hocam bir şey soracağım ben mi Globe 10.3.1 kullanıyorum mi.rom da da aynı süreme geçersem trwp wipe yapmam lazım yoksa direk install mı yapmayalım
Anladım hocam ben sizin en çok önerdiğiniz mi Globe sürüm kullanmak istiyorum onun için olmamış olabilir onda 18.20 magisk çalışıyor diğerleri olmuyor herhalde
Hocam bende zaten o versiyon vardı magisk güncelleme yapayım dedim trwp den olmadı fastboot ta kaldı mecbur tekrar V10 3.1 kurdum, magisk versiyonlar arasında çok fark yoksa işime yaramayacaksa hani kalsın diyorum hocam 18.2 versiyon da
Emre3465' Alıntı:
Reiwa hocam magisk 19.3 nasıl kurdunuz trwp ile ile mi acaba. Ben magisk içinden güncelle dediğim zaman uygulama menüsünden olmuyor da
Yardımcı olursan sevinirim dün denedim unstall uygulaması ile sildim tekrar 19.3 denedim fastboot attı bende tekrar V10 3.1 kurup 18.2 kurdum...