Emre3465 kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru Google ########### sorunu

Arkadaşlar bende Endonezya sürümü mevcut olup klavye Google klavye değilde emoje olana geçtim bir iki gün oldu cepte o sorunu yaşamadım ama google klavye de sürekli oluyordu.
  2. E

Soru Note 11 Pro 4G İmei Repair

Tamam hocam siz yazın özelden adresi ben İstanbulda yaşıyorum Anadolu yakasında gelirim
  3. E

Hocam note 11 pro hindistan sürümü
  4. E

H.kadioglu hocam telefona IMEI atıldı fakat hiç bir Google play çalışmıyor sonra baktım ki hindistan rom yerine Türkiye kurulmuş mi flash tekrar hindistan kurdum ama gene Google play çalışmadı hatta telde bende dedim bari recovery wipe data yapayım en başa dönsün IMEI geri gelsin oradan devam...
  5. E

Soru Mi8 SE format

Stoya bu fotoğrafta rom da silinmiş olmuyor mu hocam telefonu tamamen sıfırlıyoruz sanki arkadaş rom kalsın istemiş sadece diğerleri sıfırlansın demiş.
  6. E

MIUI 12.5 Mi 8 SE Xiaomi EU 12.5.1.0 Stabil

Çok nadir banada oldu dostum sonra düzeldi.
  7. E

Tel baya hızlı ama sarj çok iyi değil, çok ufak takılma oluyor oda ekranı sola çektiğinde sağlık kısmına geçerken yani birde kamera yeşil ekran var gcam kullanabilirsin
  8. E

Açıkçası senle aynı fikirde değilim her güncelleme ile ekran süresi düşüyor ben en iyi ekran süresini ben aktif oyun oynayan biri değilim tabi mi rom 10.3.2 aldım birazda göreceli kavram telefon elimden düşmezse bende rahat 6 saat alırım bu romda ama bende genelde 3:30 ile 4 saat zor oluyor...
  9. E

Arkadaşlar bende 12.5.1 eu sürümü yüklü, sürümü daha alt sürüm olan 11.03 olana geçmek istedim dün 3 wipe yaptım sürüm açıldı ama sürekli ekran kapanıp açılıyor sonra twrp gidiyor twrp 3.4.0.0 var acaba 4 wipe mi yapmam lazım yoksa twrp sürümü mü düşürmem lazım
  10. E

Bende yakında değiştireceğim galiba şarj 68 kaldı ekran sürem 1 saat merak ettiğim pixel ex. Geçsem mi yedek orada çalışıyor mu yedeklerim orada genelde de mi bulut ta
  11. E

Rehber Mi 8 SE İlk Kurulumlar (Rom/Twrp/Wipe/Modem Dosyası/Güncelleme ve Sıfırlama)

Ekran görüntüsü at bakalım dostum ne kullanıyorsun eu mu yoksa mi rom mu
  12. E

Yardım Mi 8 Se ile denize girdim. Yeni telefon önerisi alabilir miyim?

Redmi note 10 s bence incele dostum garantisiz güzel kibar ve hafif telefon ama 10 pro olabilir garantili istersen 4000 ise 8 GB ram olanı güzel olur
  13. E

Arkadaşlar mesaj geldiğinde kilit açılmadan silemiyorum sizde de aynı mı 12.0.2 siliyordum da
  14. E

Ben öyle geçtim mesala hiç kayıp olmadı ama magisk ve modem kurdum magisk gitmişti çünkü modemi de zaten kuruyorum hep
  15. E

Gayet iyi almışsın ben o kadar alamadım aktif kullanımda 5 saat filan anca aldım sayılır 1626635576 Şuan 46 kaldı 3 saat 10 dk ama bu aktif kullanım bakalım yeni güncelleme geldi diye foruma çok girip çıktım bir kaç sonra belli olur
Üst Alt