emre3232 kullanıcısının son içeriği

1. E

Çözüldü Gcam kurdum ama siyah ekranda kalıyor(detaylı anlatım)

merhaba arkadaşlar, telefonumun modeli mi 6 rom global 11.0.6 kararlı sürümü android sürümü 9. bugün ilk defa telefonuma twrp kurup root attım gcamerayı kullanabilmek için, twrp yi son sürüm yükledim, magisk inde son sürümlerini kurdum ( apk 8.0.2 zip ile twrpden kurulan 20.4 ) en son emin...
  2. E

Yardım miui 10 dan 9 a dönme

Merhaba arkadaşlar, 2 senedir kullandığım mi 6 cihazım miui 9 olduğu dönemlerde telefonu bilgisayara bağladığımda bilgisayarım telefonu görüyordu ama şuanda hiç bir şekilde telefona ulaşamıyorum. telefonun bootloader kilidi açık, bilgisayarımda bütün sürücüler yüklü ama twrp yok telefonda...
  3. E

Yardım Mi 6 birden çok sorun

evet farklı bir kablo ile denedim ama değişen bişey olmadı.
  4. E

Rehber Mİ 6 için Bootlader kilidi & Tek tuş Twrp kurulumu & Xiaomi.eu rom & Root & Gcam & Dolby

Merhaba bir sorunum üzerine konunuza kadar geldim, ben pcye belirtilen driveri yükledim ve twrpde belirtilen istenen herşeyi yapmama rağmen twrp telefonu görmüyor pcde yardımcı olabilirmisiniz ? https://forum.miuiturkiye.net/konu/mi-6-birden-cok-sorun.59600/page-2#post-691004
  5. E

driverleri filan yükledim ama bilgisayardan twrp yapmayı denerken yine telefonu görmüyor pc orada takılıyor bulamıyor cihazı. formatta attım telefona.
  6. E

şarj girişini hiç temizlememiştim şimdi kürdan ile temizledim ama bir düzelme olmadı. 1572352229 formatı ayarlardan mı atayım ve full format mı atayım ? sadece ayarları resetleyen formatı atsam olurmu telefonda baya bir uygulama oyun var. twrp filan kurmayı hiç bilmiyorum ama internetten...
  7. E

kablolar orjinal, 2 sindede bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum. 1572350526 bu arada geliştirici seçeneklerde usb hata ayıklama altında usb yi bağlayınca ne olsun seçeneklerini buldum, usb tethering yada medya aktarımı seçmeme rağmen pc görmüyor telefonu.
  8. E

yeni kablo ile denedim hocam yeni kablodada olmuyor. sadece şarj oluyor telefon
  9. E

Hocam cevabınız için teşekkür ederim. telefon soketinde sorun olsa şarj olur mu ki çünkü telefon şarj oluyor ama yinede yarın başka bir kablo alıp deneyeceğim. 1572307915 şimdi kürdan ve iğne ile kontrol ettimde pek bişey çıkmadı ama yinede temizlemeyi denedim ve ek olarak iğne ile küçük...
  10. E

Merhaba arkadaşlar, Telefon modelim mi 6 ve 2 senedir çok memnunum telefondan daha çok yolum var bu telefon ile. Ancak son zamanlarda bazı sorunlarım olmaya başladı sorunları aşağıda listeliyorum. 1.si telefonu usbden bilgisayara bağlayamıyorum görmüyor telefonu sadece şarj oluyor...
Üst Alt