Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar birşey sorucam s10 plusta bir özellik vardı örneğin ıstagramda gezerken mesaj geldiğinde cevap vermek için ıstagramdan çıkmadan küçük bi ekran daha açılıyordu mi 9 da o özellik varmı örneğin şu şekilde ?
Merhaba arkadaşlar mi 9 kullanıcısıyım birkaç gündür şöyle bir sorun oluşmaya başladı ekran kilidini kapatırken güç tuşuna basıyorum ekran kilidi sesi geliyor fakat ekran 2-3 saniye sonra kapanıyor açılırkende aynı şekilde.
Arkadaşlar bende mi 9 var daha öncede yazmıştım cihazın birden bire hızlı sarj özelliği kayboldu her türlü hızlı sarj aparatı denedim ama nafile temizledim yine olmadı nedeni ne olabilir
S.a cihazım mi 9 ve telefon 2 gün önceye kadar hızlı sarj yazısı ile doluyordu fakat şu birkaç gündür takıyorum ve hızlı sarj yazısı çıkmıyor ve hızlı dolmuyor temizledim herşeyi denedim neden olabilir acaba başka sarj cihazıda denedim bu arada beni sarj cihazım başka cihazı hızlı sarj ediyor...
Merhaba arkadaşlar ıstagrama resim atıcam fakat atarken saçma sapan resimler çıkıyor galeride sonra ıstagramdan çıkıp galeriye giriyorum o çıkan resimler galeride gözükmüyor birden yeni oldu.
Arkadaşlar ben mi 9 kullanıyorum cihazım birden bire hızlı sarj almayı kesti normal sarj alıyor farklı sürüm ve romlar denedim ama faydasız farklı aparatlarda denedim ama aynı değişen birşey yok darbe filanda almadı nedendir acaba?