Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizdede aynı cihaz ve aynı sorun vardı muhtemel modem dosyası atıldı çünkü telefoncu imeilerin gitmediğini sadece yazılım attıklarını söylediler ve doğruda bu hatayı almadan önce ve sonraki imei numaraların aynı belki sizdede modem dosyası yada gerekli yazılım neyse o atılarak kendinizde belki...
Cihazın daha süresi var bende araştırdım dayanıklılık kalmıyormuş ve sorun yaşayanlar olmuş vaz geçtim dirençden cihazın şuan süresi var bitmesini bekliyeceğim server kayıt yaptırmayı düşünüyorum ama ondada şuandan korkuyorum hem biraz daha pahalı birde giderse tekrar attırmam gerekecek
Benim ki muhtemelen değil çünkü hardware info karşısındaki yazı yeşil ve ilk imeik kayıt dışı ikinci imeimle ilgilide kayıt bulunamadı dendi e devletten sorgulama yaptığımda 90 gün kaldı smsi de geldi telefonu yeni aldım ve işlemli fiyatına aldıma ama imei işlemi yok sanırım cihazda aldığım...