emre1515 kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru Mi 15 için güncel rom tavsiyesi ?

kaç saat ekran süresi alıyorsunuz hocam
  2. E

Yardım Gelen Aramalarda Bluetooth cihazlar bağlıyken ses gelmemesi

hocam merhabalar, bende yeni watch 5 saat aldım aynı durum bende de var çözüm bulabildiniz mi ?
  3. E

Yardım Pil sağlığı

Hocam telefon ne birde kullandığınoz custom rom nedir? Mi 15 için var mıdır bilginiz varmı
  4. E

Global rom mu hocam ?
  5. E

Yardım Pil sağlığı

1765487317 Bende de aynı durum mevcut
  6. E

Rom Mi 15 için eu rom

Ekran süresi olarak ne alıyorsun peki
  7. E

Yardım Server kayıt sonrası yüz tanıma

valla hocam şu basma kelimesinin nasıl çalıştığını çözemedim hala, adb üzerinden yapıyorum hata veriyor twrp üzerinden deniyorum dosya çok büyük diyor nasıl olacak bilmiyorum d.seyitali hocam bakabilirse çözeceğim gibi de bakalım
  8. E

hocam vm-persist mi yükleyeceğiz yoksa düz persist dosyasını mı ?
  9. E

Rehber Persist Nasıl Yüklenir? (Sensörler, Wifi/Bluetooth, Parmak İzi Okuyucusu vs. sorunu çözümü)

merhabalar, persist dosyasını twrp den yüklemeyi deniyorum ama dosya hedef cihazdan daha büyük hatası veriyor, yardımcı olur musunuz ?
  10. E

hocam onu biliyorum da örneğin tayvan rom yüklü yüklü olan tw romun içindeki persisti mi atacağız
  11. E

hocam merhabalar nasılsınız ? bu persist basmayı nasıl ve nerden yapıyoruz adbden deniyorum ama bişey olmuyor yardımcı olur musunuz ?
  12. E

Rom Mi 15 için eu rom

merhabalar güncelde hyperos 3 eu rom kullanan varsa deneyimlerini aktarabilir mi ? kurmaya değer mi pil, performans vb
  13. E

Rom Xiaomi 15 için hangi rom ?

merhabalar, en iyi rom şuanda hangisi kullandıklarını önerdiklerini yazabilir misiniz ? Herkese iyi akşamlar
  14. E

taiwan hypreos 2 demi hocam daha 3 gelmedi galiba
  15. E

Merhabalar, Mi 15 için güncel rom tavsiyeleriniz nedir? EEA Hyperos 3 kullanıyorum. Ekran süresinde ve tüm gün kullanımda günü çıkarmıyor. Ne önerirsiniz ?
Üst Alt