Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
telefon çöktü şuan geri flashlıyoruz bunları videolu olarak anlatım yok mu mia1 evet cihazım
telefona stock romunu yükledim teli kurtardık şuan bu adımları tek tek uygulasam olur mu bu işlemlerden sonra bide root mu atıcaz izin aldıktan sonra atcaksak mi a1 için lullandığınız güncel bi root...
mi a1 telefonuma google kamera yüklemek için root yapcaktım mia1 rehberi yapıyım derken teli cökerttim yazılım atmam gerekiyor mi a1 orjinal stock romunu bilen varsa link atabilir mi lütfen ?(tel android oreo)
o gösterdiğiniz konuda ilk başta mi flash toll ve minimal adb indirin yazmışlar konuda fakat ben o mi flash tool linkinde indir dediğimde wpdm dosyasını indirdim diye bişey indi onun içinde de kodlar var olmadı bende o siteden başka bi yerinden mi flash20170425.zip dosyasını indirdim ve ordan...
mi a1 cihazıma google camera yüklemek istiyorum ve bunun için root atmak gerekiyormuş bilen birileri root atmama yardımcı olabilir mi (cihazımın bl kilidini actım ama twrp yüklü değil) root atmamda sorun cıkar mı cıkmaz ise nasıl atacağımı ve google camera yı nasıl yükleyeyebilirim ?
ilk iki taneverilen dosyaları indirdim fakat minimal adb fastboot indi calışıyor ama mi flash tool yazanı indirdiğimde wpdm button diye bişey indi ve içinde sadece kodlar var mi flast tool v12 yi nasıl indirebilirim ?
ilk iki taneverilen dosyaları indirdim fakat minimal adb fastboot indi...
merhaba arkadaşlar cepporttan kvk garantili mia1 aldım ama şu google camera olayı ilgimi cok çekti ve kendi telefonuma yapmak istiyorum ama daha önce hiç root atılmadığı için ve garanti kvk olduğu için root atılırsa telefon garanti dışı kalır mı ?