emre1189 kullanıcısının son içeriği

1. E

Rehber Xiaomi Mi A1 Bootloader Kilidi Açma, TWRP Yükleme ve Root

telefon çöktü şuan geri flashlıyoruz bunları videolu olarak anlatım yok mu mia1 evet cihazım telefona stock romunu yükledim teli kurtardık şuan bu adımları tek tek uygulasam olur mu bu işlemlerden sonra bide root mu atıcaz izin aldıktan sonra atcaksak mi a1 için lullandığınız güncel bi root...
  2. E

Yardım mi a1 yazılım

mi a1 telefonuma google kamera yüklemek için root yapcaktım mia1 rehberi yapıyım derken teli cökerttim yazılım atmam gerekiyor mi a1 orjinal stock romunu bilen varsa link atabilir mi lütfen ?(tel android oreo)
  3. E

Soru mi a1 root

o gösterdiğiniz konuda ilk başta mi flash toll ve minimal adb indirin yazmışlar konuda fakat ben o mi flash tool linkinde indir dediğimde wpdm dosyasını indirdim diye bişey indi onun içinde de kodlar var olmadı bende o siteden başka bi yerinden mi flash20170425.zip dosyasını indirdim ve ordan...
  4. E

Soru mi a1 root

hocam o konuya da baktım ve sorunlarımı orda da belirttim olmadı yapamadım ;(
  5. E

Soru mi a1 root

mi a1 cihazıma google camera yüklemek istiyorum ve bunun için root atmak gerekiyormuş bilen birileri root atmama yardımcı olabilir mi (cihazımın bl kilidini actım ama twrp yüklü değil) root atmamda sorun cıkar mı cıkmaz ise nasıl atacağımı ve google camera yı nasıl yükleyeyebilirim ?
  6. E

ilk iki taneverilen dosyaları indirdim fakat minimal adb fastboot indi calışıyor ama mi flash tool yazanı indirdiğimde wpdm button diye bişey indi ve içinde sadece kodlar var mi flast tool v12 yi nasıl indirebilirim ? ilk iki taneverilen dosyaları indirdim fakat minimal adb fastboot indi...
  7. E

Soru Mi A1 Garanti hakkında

hocam pardon ya benim tel delta garantili imiş hatta burdan aldım gruptan kutuda miui türkiye amblemi var
  8. E

Soru Mi A1 Garanti hakkında

merhaba arkadaşlar cepporttan kvk garantili mia1 aldım ama şu google camera olayı ilgimi cok çekti ve kendi telefonuma yapmak istiyorum ama daha önce hiç root atılmadığı için ve garanti kvk olduğu için root atılırsa telefon garanti dışı kalır mı ?
  9. E

mia1 telefonum kvk garantili bu işlemleri yapar isem garanti dışı kalır mı ?
  10. E

Soru Xiaomi Mi A1 Ön Kamera Hakkında!

bende mia1 kullanıyorum bunu nasıl yapabiliriz yardımcı olabilir misin acaba şuanki kamera google kamera değil mi ?
  11. E

Soru Oreo güncellemesi

yapanlar yardımcı olabilir mi acaba ben ve bazı forum üyelerimiz yapamamış desteklerinizi bekliyoruz
  12. E

Soru Oreo güncellemesi

ben yapamadım da biri yardımcı olabilir mi
  13. E

Haber Xiaomi Mi A1 için Android Oreo Askıya Alındı

yeni mia1 telefon aldım ve ben şimdi telefonumumu anroid oreoya güncelleyemeyecek miyim ?;(
  14. E

Çözüldü Format Sonrası Sunucu Sorunu Nedeniyle Etkinleştirilemeyen Mi Hesabı

şimdi teli değişicem mi5s di bu fabrika ayarlarına cevirsem acılmaz mı ;(
  15. E

Alış mi 5x

arkadaşlar mi5x arıyorum istanbul elden teslim elinde olanlar post altına foto ve fiyat atarsa sevinirim :)
Üst Alt