emre10451 kullanıcısının son içeriği

1. emre10451

Yardım REDMİ S2 Ses Kaydedici gelen güncellemeyle beraber boğuk ses vermeye başladı

Ses kaydedici bir ay önce gelen güncellemeyle boğuk ses vermeye başladı eskiden böyle değildi. Arkada bir şey çalarken sesimi kaydedeceksem sesi boğuk olarak kaydediyor. Geçen ay bu konu açmıştım formatla düzelebileceğini söylemişti birisi denedim ve format sürecinde takılı kalmıştı o zaman...
  2. emre10451

Rehber Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Hard Reset [Fabrika Format] İşlemi • [Xiaomi Hard Reset]

Merhaba RedmiS2 cihazımı alalı yaklaşık 1 yıl oluyor ilk defa format atmak istedim. Menüden girip fabrika ayarlarına geri döndüm ama yaklaşık 3 saattir bu işlem devam ediyor yardımcı olabilir misiniz ?
  3. emre10451

Yardım Uzun süret format

Menüden fabrika ayarlarına döndüm sadece ve konuyu açtığımdan beridir telefondaki resetleme süreci bitmedi
  4. emre10451

Yardım Uzun süret format

Cihazım RedmiS2'i alalı yaklaşık 1 yıl kadar oluyor telefonu formatladım ama 1 saattir hala resetleme süreci devam ediyor. Bu ne kadar daha sürecek ? Bayiyle iletişime geçmem gerekiyor mu yardımcı olur musunuz
  5. emre10451

Yardım Ses Kaydedici Sorunu

Bunu bende yapabileceğimi biliyorum kardeş sorunuma çözüm oluşturmuyor yanıtın. 1566162441 Sıfırlarsam eğer kesin olarak düzelir mi ?
  6. emre10451

Yardım Ses Kaydedici Sorunu

Geçen haftalarda android pie güncellemesini almamla beraber ses kaydedicimde sorun meydana geldi. Geçen haftaki güncellemeyi almadan önce gayet beat arkada devam ederken ben eşlik ettiğimde ses kalitesi muazzam geliyordu ama bu güncellemeyle birlikte ses artık bozuk gelmeye başladı. Bunun çözümü...
Üst Alt