emre0327 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi 8 Lite Kilit Ekranı Saati Problemi

Bu özellik lite modellerde bulunmamakta hocam 1553197193 Doğru hocam o özellik yok ondan sordum bu problemi nasıl çözebiliriz diye. Başlıkta da belirttiğim gibi kilit ekranında bu saat görülmüyor ve bana göre bir problem. Başlık için bir önerin varsa elbetteki düzeltirim.
  2. E

Bu kilit ekranındaki saatten hocam. Birçok temaya baktım ama bulamadım
  3. E

Arkadaşlar Mi8 lite model telefonuma, Mi 8 modelinin kilit ekranındaki saati nasıl ekleyebilirim? Yardımcı olabilirmisiniz?
  4. E

Sohbet xiaomi maceram buraya kadarmış :(

Xiaomi kendini nasıl düzeltebilir hocam? düzeltmekten kastın bazı arızalar vs. ise tüm telefon modellerinde oluyor. Sizin isteğiniz ney. Yada sizin görüp bizim (şahsen benim ) göremediğimiz ne var?
  5. E

Sohbet xiaomi maceram buraya kadarmış :(

Hocam hakkınızda hayırlısı. Geri vazgeçmek isterseniz bu konunun silinmeyeceğini hatırlatırım :D
  6. E

Yardım AliExpressten akıllı saat

Siz aşamanın çoğunu tamamlamışsınız tam kullanmak için alacakken can alıcı noktada bırakmışsınız. Ürün gelecek gümrüğe takılacak size haber verecekler ve işlem bundan sonra başlayacak ;) burada anlatmak biraz sıkıntılı olabilir bundan dolayı geri kalan kısımları size dm den atıyorum.
  7. E

İnceleme Xiaomi A2 Uzun Kullanım Testi

Hocam bu modelde mi hesabı aktif olmuyor mu
  8. E

Rehber Mi Band 2/3 ile Windows 10 Kilidini Açma

belirtmiş olduğunuz program microsoft store den de alternatif linkten de inmiyor bu konu da yardımcı olurmusunuz
  9. E

Madalya MIUI 7 Madalyası

Bir Madalya da Ben Alabilirmiyim?
  10. E

Miui Türkiye Buluşması

Ankara orta nokta, ortak nokta ;)
  11. E

Madalya YouTube Kanalımızı Takip Edin Madalya Kazanın

İşlem tamam madalyamı isterim (:
  12. E

Madalya MIUI Sever Madalyası Kazanın

Şimdi yorum yapınca benimdemi madalyam olacak :)
  13. E

Satış Xiaomi Mi Band 1s

Çinden alınmamış olsa dahi iki kere şarj edilmiş yani ikinci el. Fiyat çok yüksek.
  14. E

Alış büyük indirim Original Xiaomi Yi

Gümrükte problem olmuyormu girişi?
  15. E

Alış Xiaomi MIband 2 yakın

Mi band 1s almayı düşünüyordum 10 gün daha beklemek daha avantajlı görünüyor. Teşekkürler bilgilendirmen için.
Üst Alt