Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar merhabalar. Redmi Note 8 Pro'nun 8 GB olan versiyonunu kullanıyorum.
Cihaz yurtdışı, ilk aldığım günün gecesi(kendinden var olan imeisi vardı) bir güncelleme gelmişti ve güncelledikten sonra imei gitmişti. Sonrasında çok başımı ağrıttı ama imei attırmıştım tekrardan. Yeni imei...
Arkadaşlar kolay gelsin. redmi note 8 pro - 8gb kullanıyorum.
Cihazın arkasında etiketler var ve etikette M1906G7E yazıyor. Fakat ayarlar/hakkında bölümünden baktığımda ise M1906G7G yazıyor.
Şimdi bunun romu/modeli hangisi olmuş oluyor?
Arkadaşlar merhaba.
Yurt dışı - imei atılmış note 8 pro (8gb ram olan) versiyon kullanıyorum. Malumunuz, dünyada hemen hemen her note 8 pro kullanıcısının ortak sorunu olan ısınma sorunu için çaresiz bekleyiş bir hayli insanın canını sıkıyor.
Yani elinizde neredeyse bütün oyunları bana mısın...
Arkadaşlar merhaba.
Redmi note 8 pro da oynadığım tek bir oyun var, o da Evil Lands(Grafik yönünden baya yoran bir oyun)
Fakat telefon yarım saatten sonra alev üflüyor resmen. Huawei P Smart 2019 dan bu cihaza geçiş yaptım, her ne kadar p smart 2019 da bu kadar akıcı oynayamasam da bu kadar el...
Arkadaşlar merhabalar, kayıt olmadan önce foruma göz gezdirdiğimde bu işlerden anlayan bir çok insan olduğunu gördüğüm için kayıt olup ben de sizlere sorunumu belirtmek istedim.
Konu yeri falan yanlışsa kusuruma bakmayın şimdiden.
Yurt dışı Redmi Note 8 Pro (128GB / 8GB) kullanıyorum. Telefonu...