emre00489 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım telefonun orjinalligini bozmadan kişiselleştirmek ?

merhaba mi 9 global sürüm kullanıyorum.İki gün önce miu 12 geçtim.Telefonda kişiselleştirme olayını çok seviyorum. orjinalligi bozmadan ne gibi değişiklikler yapabilirim ?
  2. E

Yardım 2 haftalık mi 9 kendini resetliyor ?

Pubg den sonra yapmıyor hocam.Neyse ben takip edicem artık baktım devam ediyor resetlerim yine olursada garantili zaten veririm bakarlar bakalım nediycekler.
  3. E

Bir kaç kere daha yaparsa ki nadir yapıyor gibi gözüküyor resetlicem.sicaklik şuan 34 derece kontrol ediyorum.Birde pubg oynuyorum ondan kaynaklanabilir mi en son öğlen girmistim gerci.
  4. E

Ben kibrisliyim burda yaşıyorum.Yani şuana kadar sorun yaşamadım 2 hafta oldu alalı dün yapti bugünde 2 kere yaptı. evet ailemde vodofone ki hiç bir sorunlari yok onlar j7 prime kullanıyor. 1562273881 Yüklü uygulamalar bunlar bir sakıncası olduğunu sanmıyorum uygulamalardan.
  5. E

Şimdi telefonu sıfırlamak ta istemiyorum onca şey yükledim.
  6. E

Mi logosu gözüküyor bekliyorum pin kodunu gir diyor yani logo var evet.
  7. E

Hocam googleye yazdigimda bu sorunu yaşayan bir çok mi kullanıcısı var..her modelde olabiliyor sanırım.Bunun genel olması normal mi ?
  8. E

Garantili hocam aldığım gibi hiç biseye dokunmadım yani.Sadece siyah renk ve çok el izi toz kalıyor diye siliyorum.icine şu kacsa bile yok denecek kadar az vardı şu mendilde
  9. E

Arkadaşlar telefona gözüm gibi bakıyorum.Ama dünden itibaren kendi kendine reset atıp pin kodunu girmemi istiyor.Dün bir kere bugünse az evvel olmak suretiyle 2 kere kendini resetledi..Nerdendir birde ben telefonu siyah olduğu için mendili ıslatarak sildim ama çok az islakti.Çözümü varmıdır ? Mi...
  10. E

Soru Mi 9 parmak izi düzgün okumuyor

Bende de aynı onu bırakın bildirimler ekrana bile gelmiyor.parmak izi geç aciliyor.yuz tanıma deneyim dedim yavaş..Son güncelleme ile oldu sanırım.cunku inceleme videolarında gayet iyiydi.
  11. E

Yardım Mi 9 Gcam ve stok kamera hakkında sorum var ?

Valla bilmiyorum ilk defa mi serisi telefon aldım.Bir yerlerde vardır bir taktiği.Güzel telefon ama..
  12. E

Aynen öyle, ya aslında stok kamerada da iyi ama yinede var bir bulanıklık.Facedeki gruplara bakıyorum adamlar gcam ile gece modunda Harika fotolar çıkartıyor..
  13. E

Nasıl öğrenebilirim acaba ?
  14. E

Öncelikle merhaba,telefonu alalı 3 gün oldu ve gayet memnunum.Ancak stok kameradaki gece modu ile gcam gece modu hakkında sorum var. Aşağıdaki fotolarda mi 9 gece ve gcam gece modu cektim.Stok kamerada görüntü bulanıkken,gcamda daha iyi çıkıyor.Bunun sebebi nedir ? Birde facedeki gruplarda...
  15. E

Yardım Şarj anlama ?

Arkadaşlar ekran süresi şarj ömrü vs hiç birşey anlamıyorum.mi 9 kullanıyorum.Bana detaylı anlatacak varmı? Ne nedir ne değildir ne zaman iyi olur ne zaman kötü ? Şu aşağıdaki ekranlardan bahsediyorum.pilin sorunlu olup olmadığını ne kadar ömrünün kaldığını nasıl anlarim..
Üst Alt