Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba mi 9 global sürüm kullanıyorum.İki gün önce miu 12 geçtim.Telefonda kişiselleştirme olayını çok seviyorum.
orjinalligi bozmadan ne gibi değişiklikler yapabilirim ?
Pubg den sonra yapmıyor hocam.Neyse ben takip edicem artık baktım devam ediyor resetlerim yine olursada garantili zaten veririm bakarlar bakalım nediycekler.
Bir kaç kere daha yaparsa ki nadir yapıyor gibi gözüküyor resetlicem.sicaklik şuan 34 derece kontrol ediyorum.Birde pubg oynuyorum ondan kaynaklanabilir mi en son öğlen girmistim gerci.
Ben kibrisliyim burda yaşıyorum.Yani şuana kadar sorun yaşamadım 2 hafta oldu alalı dün yapti bugünde 2 kere yaptı. evet ailemde vodofone ki hiç bir sorunlari yok onlar j7 prime kullanıyor.
1562273881
Yüklü uygulamalar bunlar bir sakıncası olduğunu sanmıyorum uygulamalardan.
Garantili hocam aldığım gibi hiç biseye dokunmadım yani.Sadece siyah renk ve çok el izi toz kalıyor diye siliyorum.icine şu kacsa bile yok denecek kadar az vardı şu mendilde
Arkadaşlar telefona gözüm gibi bakıyorum.Ama dünden itibaren kendi kendine reset atıp pin kodunu girmemi istiyor.Dün bir kere bugünse az evvel olmak suretiyle 2 kere kendini resetledi..Nerdendir birde ben telefonu siyah olduğu için mendili ıslatarak sildim ama çok az islakti.Çözümü varmıdır ? Mi...
Bende de aynı onu bırakın bildirimler ekrana bile gelmiyor.parmak izi geç aciliyor.yuz tanıma deneyim dedim yavaş..Son güncelleme ile oldu sanırım.cunku inceleme videolarında gayet iyiydi.
Aynen öyle, ya aslında stok kamerada da iyi ama yinede var bir bulanıklık.Facedeki gruplara bakıyorum adamlar gcam ile gece modunda
Harika fotolar çıkartıyor..
Öncelikle merhaba,telefonu alalı 3 gün oldu ve gayet memnunum.Ancak stok kameradaki gece modu ile gcam gece modu hakkında sorum var.
Aşağıdaki fotolarda mi 9 gece ve gcam gece modu cektim.Stok kamerada görüntü bulanıkken,gcamda daha iyi çıkıyor.Bunun sebebi nedir ? Birde facedeki gruplarda...
Arkadaşlar ekran süresi şarj ömrü vs hiç birşey anlamıyorum.mi 9 kullanıyorum.Bana detaylı anlatacak varmı? Ne nedir ne değildir ne zaman iyi olur ne zaman kötü ?
Şu aşağıdaki ekranlardan bahsediyorum.pilin sorunlu olup olmadığını ne kadar ömrünün kaldığını nasıl anlarim..