Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba benim telefonum redmi note 6 pro miui 12 gelmedi baya bekledim aklıma şöyle bir şey geldi miui download sitesinden redmi 6 pro miui 12 güncellemesi indirsem manuel güncellesem bir sıkıntı olurmu daha 1.5 yıla yakın garantisi var garantiden çıkarmı ya da eski haline döndürebilirmiyim...
Herkese merhaba daha yeni üye olduğum için herşeyi tam bilmiyorum kusura bakmayın note 6 pro cihazım var miui 12 sürümünü ağustos ayından beri bekliyorum bütün xiaomi kullanan arkadaşlarıma geldi başka seriler tabiki çok hoşuma gitti bende bekliyorum ama yıl bitti ne zaman gelir çok merak...
Redmi Note 6 Pro cihazım var instagram canlı yayın yapmak istediğimde çok yakın çekiyor miui 11.0.5 de sorun yoktu hindistan bölgesine ayarlayıp güncelledim 11.0.6ya bundan önceki sürümlerde yine aynı hata vardı yardımcı olabilecek var mı ?
Redmi Note 6 Pro cihazım var instagram canlı yayın yapmak istediğimde çok yakın çekiyor miui 11.0.5 de sorun yoktu hindistan bölgesine ayarlayıp güncelledim 11.0.6ya bundan önceki sürümlerde yine aynı hata vardı yardımcı olabilecek var mı ?