Emre Gms kullanıcısının son içeriği

1. Emre Gms

Yardım POCO X3 GT (Redmi Note 10 Pro 5G) IMEI sorunu

Çöp kutusuna benzeyen ibareler yok, cihaz yurt dışıydı aldığımda imei li geldi, oparator değişikliği yaptım bı sure sonra şebeke sorunları olmaya başladı, cihaz Turkcell ve Türk Telekom hatları okuyordu ama Vodafone hatlarda şebeke sürekli kesiliyordu , telefonculara götürdüm, yapan kişi iki...
  2. Emre Gms

Yardım POCO X3 GT (Redmi Note 10 Pro 5G) IMEI sorunu

Redmi Note 10 Pro 5G cihaz var elimde, şebeke ile problemler çekiyordum tamirciye gönderdim, tamircideki adamlar cihazın imeisini silip tekrar yükleyecek lerini öylediler, telefonu geri aldım imeisi silinmiş, cihazda *#06# yapınca hiçbir numara çıkmıyor, IMEI ye bilinmiyor diyor, şebeke...
  3. Emre Gms

Rehber İMEİ Repair yapılmış Cihazda Yazılım Güncellemesi Yapma (Redmi Note 8 Pro Yazılım Güncellemesi sonrasında IMEI Silinir mi?)

Selamlar, Bu gün herkesin aklında soru işareti olan bir konuya açıklık getireceğiz. Yazılım güncellemesi sonrasında IMEI Silinir mi? Forumlarda çok kez araştırmama rağmen kesin bir sonuç bulamadım ve deneyerek bizzat öğrendim. Mediatek ve Snapdragon fark etmeksizin Ota (Ayarlar kısmından Cihaza...
  4. Emre Gms

Yardım İmei Repair Yapılmış Cihazda Bootloader Kilidi Açma

Forumum ile ilgilendiğiniz için teşekkür ederim... Zenex'e sorunu belirttim yanıt bekliyorum.
  5. Emre Gms

Öncelikle konu ile ilgilendiğiniz için teşekkürler. Bootloader kilidi kapalı haldeyken IMEI repair yaptım o konu halloldu. Fakat bootloader kilidi açamıyorum.
  6. Emre Gms

Öncelikle Selamünaleyküm, Elimde begonia (Çin) Redmi Note 8 Pro cihaz bulunuyor. Cihaza daha önceden bootloader kilidi açılıp IMEI REPAİR işlemi gerçekleştirilmiş. Daha sonra bootloader kilidi kapatılmış. Cihazı satın aldığım kişiyi hatırlamıyorum. Mi kilit açma durumu bölümünde "request...
  7. Emre Gms

Yardım Imeı Repair Yapılmış Cihaza Root Atmak - Bl Kildi Kapalı (redmi Note 8 Pro)

Ekleme yapayım... Okuduğum bazı forumlarda ''request parameter error'' hatasını okudum, bu durum bende de mevcut. Cihazın orjinal IMEI numarası olmadan bootloader kilidi açılamıyormuş gibi söylentiler okudum, bu durum ne kadar doğru ? Bu durumda cihazımda bulunan ilk IMEI numaralarını...
  8. Emre Gms

Yardım Imeı Repair Yapılmış Cihaza Root Atmak - Bl Kildi Kapalı (redmi Note 8 Pro)

Öncelikle Selamünaleyküm, Elimde IMEI REPAİR yapılmış, begonia (çin) redmi note 8 pro var. Bootloader kilidi kapalı, bildiğiniz üzere bl kilidi kapalı durumdayken root atılmıyor. IMEI REPAİR yapılmış cihazda boot kilidi nasıl açılır ya da boot kilidi açmadan root atmanin bir yöntemi var mıdır?
  9. Emre Gms

Yardım İMEİ Alınamıyor

Hocam kayıtsız hat o internet kullanılmıyor. Mobil veri açılmıyor,kayıtlı olan hat okumuyor.
  10. Emre Gms

Yardım İMEİ Alınamıyor

Hocam hat okumuyor bildiğiniz üzere bootloader mobile beri bağlantısı ile açılıyor fakat hat okumadığı için bootloader acamıyorum ve hat kullanılmıyor
  11. Emre Gms

Yardım İMEİ Alınamıyor

Yurt dışı begonya sürümlü Redmi Note 8 pro var,miui 11 deyken IMEI attırmıştım MIUI12 güncellemesi gelince yedek almadan heyecanla güncelledim.Guncelleme öncesinde cihazda bootloader kapalıydı.Guncelledikten sonra *#06# çevirince "unable to IMEI"yazıyor fakat cihazın ayarlar kısmında IMEI yı...
  12. Emre Gms

MIUI 12 REDMİ Note 8 Pro şebeke

Herhangi bir sorun çıkmaz diye hiçbirşeyin yedeğini almamıştım.Şimdi ne yapmam gerekiyor.
  13. Emre Gms

Arama kısmına *#06# yazdığımda unable İmei diyor! Uçmuş mu demek? 1599293690 İşe yaramadı.
  14. Emre Gms

2 aydır kullanmış olduğum Redmi Note 8 Pro cihazıma 1 ay önce gelen mıuı 12 güncellemesiyle Sim kart 1 -Mobil Veri açılmama, Sim kart 2-Tamamen okumamakta(Görmemekte) Sim kartın hangi sebeke olduğunu görebiliyorum fakat herhangi bir işlem yapamıyorum.Sim kart etkinleştirme hibi bir sorun da söz...
Üst Alt