EMRCNYL kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Endonezya Roma Geçemiyorum Güncelleme Paketi Doğrulanmıyor

OTA Yolu İle Geldi Bu Güncelleme V13.0.2.0 SJUTRXM Fakat Güncelleme Yeniliklerine Basınca Böyle Oluyor, Endonezya ROM'una Geçmek İstiyorum Kandırma Yöntemi İle Ama Geçemiyorum Şu Lanet Yazı Yüzünden Güncelleme Paketi Doğrulanmıyor Diyor, Lütfen Yardım Edin.
  2. E

Yardım POCO X3 Pro MIUI Launcher

Merhabalar Arkadaşlar Cihaz POCO X3 Pro 8/256, IMEI Atılmış Durumda, Sorunsuz Kullanıyorum, Fakat ROOT, TWRP Tarzı Olayları Bilmediğim İçin Birşey Sormak İstiyorum MIUI Sistem Launcher'ı Direk İçersinde Barındıran Bir ROM Var Mı Cihazıma Göre, Çünkü POCO Launcher'den Çok Sıkıldım, Memnun...
  3. E

Yardım Şarj Ekranı

Cihaz Global Versiyon, Rootlu Değil Bootloader Kilidi De Açık Değil, Şarja Takınca Şarj Animasyonu 5-10 Saniye Sonra Kapanıyor, Sürekli Açık Tutmanın Bir Yolu Var Mı ?
  4. E

Yardım Şarj Animasyonunu Sürekli Açık Tutma

Şarj Animasyonunu Sürekli Açık Tutmanın Bir Yolu Var Mı ? Şarja Taktıktan Kısa Bir Süre Sonra Ekran Kapanıyor Hemen
  5. E

Yardım Küsüratlı Şarj Göstergesi

Küsüratlı Şarj Göstergesi Nasıl Aktif Edilir, Yalnızca Mi Turbo Charge Yazıyor Şarja Taktığımda, Ondalık Kısım Gözükmüyor 33W Adaptör 5A Type-C Kablo Orjinal Şarj Aleti Kullanıyorum
  6. E

Yardım Turbo Şarj Ondalık Göstergesi

Merhaba 33W Adaptör 5A Kablo İle Şarj Ediyorum Cihazımı Mi Turbo Charge Yazısı Geliyor Fakat Ondalık Şeklinde Göstermiyor, Fastboot Modunda Yeniden Başlattığımda Olmuştu Ama Bir Anda Tekrar Göstermemeye Başladı, Birkaç Defa Daha Fastboot Modunda Başlattım Ama Düzelmedi, Acaba Nedeni Nedir ? Pil...
  7. E

Yardım Her Zaman Açık Ekran Aktif Etme

Merhaba Forumda Yeniyim Yanlışım Olursa Affedin Lütfen, İlk Defa Xiaomi Marka Cihaz Aldım, Cihazım POCO X3 Pro 8 GB RAM 256 GB Hafıza Olanı, Cihaz Global Versiyondur. IPS LCD Ekranı Olduğu İçin Her Zaman Açık Ekran Yok, Fakat Root Veya Herhangi Bir Konuda Bilgim Olmadığı İçin, Başka Bir Yolla...
Üst Alt