Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefonu aldığımdan beri eu 12.5.8 sürümünü kullanıyorum. Şuan eksikliğini de hissetmiyorum ama hem format hem yeni sürüm iyi olur diye düşündüm. İstediğim şarjı iyi gidecek, arama, mesajlaşma google olmayan, konuşma kayıt özelliği aktif. Sürekli rom işleriyle uğraşamıyorum. Beni uzun süre...
Her telefon değiştirdiğimde veya format attığımda oynadığım Call of duty oyununun içeriğini telefona tekrar yüklemek zorunda kalıyorum. Yaklaşık 10 küsur gb kadar. Haritalar, Silahlar vs.
Bunun bir çözümü var mıdır?
Malum sitede dolaşırken yurtdışından gelen İmei atılamayan Mi 11 - Poco F3 gibi telefonlara baktım. Deneme amaçlı bir kaç kişiye bilmiyormuş gibi İmei konusunda yardımcı olur musunuz diye soru sordum. Gelen cevaplar şaşırtmadı. Telefonun 8 ay kullanım süresi var, süre bitince yardımcı olacağım...
merhaba arkadaşlar. telefonu ilk aldığım sıralar kardeşim avrupa rom yüklemişti gayet stabil çalışıyordu. Şimdi güncelleyelim dedi güncelledik ancak telefonda eski akıcılık yok. menü geçişleri, uygulama giriş çıkışlarında ufakta olsa takılmalar oluşuyor. Eski haline alıştığım için bu şekilde...
Rom Root konularına çok uzağım. Önceden hiç uğraşmadım.Telefonu bugün aldım. 10 gün sonra imei attıracağım. İmei attırdıktan sonra yüklenen rom gider mi? Yada imei attırdıktan sonra farklı rom kurunca imei gider mi?
Son olarak mi 9t'den bu telefona geçtim. Menüsünü sevmedim alttan yukarı...
Ekranla ilgili sorunlar, takılmalar vs olduğunu okudum. Yurt dışı alacağım garantisi olmayacak. Rom root vs ile çözülebilecek sorun mu bunlar? Bir de önceden 9t kullandım. Menüsünü onun gibi yapabilir miyim?
Bu iki telefon arasında kaldım. Biri xiaomi için telefon üreten diğeri xiaominin kendi ürettiği telefon. Mi 10 t 3800-3900 bandında, Poco 2300 civarına geliyor. Biraz sıkışarak 10t alabiliyorum. Oyun delisi değilim ancak cod gibi oyunlarken sorun yaşamak istemem. Uzun süre telefon kullanıyorum...
Geçen telefoncuya y.dışı 10t sormuştum. Elinde olmadığını söyledi. Arkadaşını aradı ve 4200 fiyat verdi. Sarı sitede 4000 TL'ye çok olduğunu söyledim. Onlar toplamadır dedi. Benim arkadastaki global dedi. Ne fark var diye sordum. Toplamalar bir süre sonra sorun çıkarıyor dedi. Aslı var mı...