emrb kullanıcısının son içeriği

1. emrb

Yardım dirençli cihazımdaki bazı sorunlar hk.

Benim telefonum 10t pro. Sorunlu olan tanıdığın telefonu redmi 11 pro
  2. emrb

Yardım dirençli cihazımdaki bazı sorunlar hk.

Hocam işte bu işlemleri düzgün yapabilecek telefoncu arıyorum Ankara'da
  3. emrb

Soru Direnç Değişim sonrası miui 14 güncellemesi

Tanıdığımın telefonu -redmi 11 pro- kapandı. Muhtemelen dirençle işlem gerekiyor. Ankara'da güvenip teslim edebileceğim neresi var?
  4. emrb

Rom mi 10T pro için sürüm tavsiyesi

12.5.8 sürümü mü daha güncel 12.0.12 mi hocam? Degistirmemi tavsiye eder misiniz?
  5. emrb

Rom mi 10T pro için sürüm tavsiyesi

Telefonu aldığımdan beri eu 12.5.8 sürümünü kullanıyorum. Şuan eksikliğini de hissetmiyorum ama hem format hem yeni sürüm iyi olur diye düşündüm. İstediğim şarjı iyi gidecek, arama, mesajlaşma google olmayan, konuşma kayıt özelliği aktif. Sürekli rom işleriyle uğraşamıyorum. Beni uzun süre...
  6. emrb

Tema Mallow Yazı Tipi

şu hatayı alıyorum. Çözümü nedir?
  7. emrb

Soru Oyun içeriğini yedeklemek?

Her telefon değiştirdiğimde veya format attığımda oynadığım Call of duty oyununun içeriğini telefona tekrar yüklemek zorunda kalıyorum. Yaklaşık 10 küsur gb kadar. Haritalar, Silahlar vs. Bunun bir çözümü var mıdır?
  8. emrb

Rom Mi 10T - Mi 10 T PRO -K30S ULTRA Xiaomi.eu 12.5.1.0 Stable

eea hangi sürümünü önerirsiniz?
  9. emrb

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

google arama mı normal mi hocam ve ses kaydedici var mı? R/W falan bilmiyorum ben yapmalı mıyım?
  10. emrb

Sohbet Mi10T Pro Kullanıcı Yorumları

Dün 10t pro aldım. Bugün rom atacağım. Google arama - mesajlaşma olmayan, arama kaydetme özelliği olan, pil konusunda iyi olan rom tavsiyeniz var mı?
  11. emrb

Yardım Mi 11 lite dokunmatik algılamama sorunu?

Videodaki gibi bir sorun var. Çözümü var mı acaba? https://streamable.com/j9b7tu
  12. emrb

Soru Poco X3 rom

Geçen hafta eu'dan pulseye geçiş yaptım performansı gayet başarılı. Şarjı cabuk bitiyor ama.
  13. emrb

Sohbet Covid-19 pozitif

Allah şifa versin. Benim karantina geçen hafta bitti. 2 doz biontech olmuştum. Tat koku kaybı dışında en ufak etki yaşamadım. Özlüyorum karantina günlerini 🥲
Üst Alt