Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sorunu çözdüm ama temiz qcn dosyası lazım türkçe sitesindekiler eksik, bozuk yada hatalı yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar delirmek üzereyim. Room atmaya çalışırken elime yüzüme bulaştıurdım çıkamıyorum işin içinden. Telefonda root roomda imei sorgulatınca imei yerleri yok sadece cihaz...
Merhaba arkadaşlar kısa keseceğim mi 9t pro güncelleme yerinde hala miui 11 gelmediyse kısa yolu var ayarlar/ek ayarlar/bölge kısmından girince bölge kısmından hindistan seçin sadece bölge kısmından ve güncelleme yerine gidince otomatik miui güncellemesi sepete düşecektir güncelleyiniz daha...
bunun temel noktası sertifikalar için firma para veriyor diyelim global için avrupada en çok kullanılanlar için 10 taneye para veriyor ama gidip başka yer için ürettiği telefona gidipte avrupada çeken sertifikaları almıyor nasıl 4.5 için operatörler para veriyorsa telefon üreten fabrikalarda...
Yanlış bilmiyorsam güncel fiyatlarda 30 dolar fark var biri 360 dolar biri 390 dolar 30 dolar az değil. şimdi ama bakıyor özellikler neredeyse aynı k20 mi 9t pro aynı diyor çok ince fark oda neredeyse aynı diyor farkını açıkça diyen yok ki. örneğin bu forumun alt kategorisinde bile k20 pro/...
Forumda ilk mesajım :) şimdi arkadaşlar tek ve önemli fark şebeke olayıdır. Konuyu biraz derinlemesine girersek türkiye de 3 operatörde 20bant(800hz) hızını kullanıyor en düşüğüdür 800 900 2100 2600 gibi 3 operatörde kullanıyor ama bazı xiaomi modellerinde benim kullandığım mi 5s plusta...