Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yaklaşık bir haftadır 3 defa karşılaştım. Arada sırada olan bir durum.
Cihaz uyku durumundayken elime alıp kullanmak istediğimde, ekran donmuş oluuyor ve tepki vermiyor. Ne parmak izi okuyor ne desen girişi yapılıyor. Sadece güç tuşuna 10-15 sn basınca yeniden açılıyor ve düzeliyor.
Benzer bir...
Bende de pek çok GCam kurulum dosyası var. Aslında bu tüm bu modları karşılaştırmak mümkün olsa bakacağım ama zamanım yok. Karşılaştırma yapılsa çok faydalı olur aslında
Ben Spigen çıkıncaya kadar Zore Niss lacivert kılıf aldım. Kamera ve ön cam koruma için yüksekliği iyi sayılır. Tüm kılıflarda olduğu gibi ön kameranın altında hafif bir iz var ne yazikki. Spigen'de olmasa bari
Spigen'in şeffaf kılıflarını her telefonumda kullandım. Köşeleri korumalı oluyor ama kaba görünmüyor. Mi 9T icin henüz gelmemiş. Onu bekliyorum. Nillken de var ama arka kamera koruması zayıf sanki
Notify'da adım büyüklüğü değiştirilebiliyor ama Mi fitre sabitmiş. Fakat ne yazikki adım sayma işinde de çok başarısız Mi Band. Bütün adımsayar cihazlar aynıdır belki. Gece evde otururken 10dk içinde 80 adım atmışım.
Ben de uyku takibi için almıştım ve Mi fit bazen bana da aynı şekilde gösteriyor. 20 gün içinde 2 veya 3 defa o şekilde oldu. Ya belli bir saatten sonra uyumamış gösterdi veya ayaktayken erkenden yatmış gösterdi. Notify'da da gündüz kolumdan çıkardığımda uyudu göstermişti bir keresinde. Ama...
Notify&fitness programı mi fit olmadan da çalışıyor bende sorunsuz. Cihazın fiziksel ID'sini girmeniz gerekiyor. Onu da nasıl yapmanız gerektiği yazıyor uygulamada. Modded Mi Fit'i kurup kaldırıyorsunuz sadece. Sonra o otomatik kaydediyor ID'yi. Notify ile ilgili tek sorunum uygulama...
Genel olarak telefondan memnunum. Geçen gün Google Cam de yükledim, gece çekimlerinde gerçekten çok fark ediyor.
Gizli Ayarlar uygulaması ile bazı uygulamaları kaldırdım, bazılarını da devre dışı bıraktım. Fakat bazı Google uygulamaları sürekli kendiliğinden yeniden yükleniyor (Duo...