emrahk kullanıcısının son içeriği

1. emrahk

Yardım Mi 9T Pro/K20 Pro telefonda bir süre sonra çekimin gitmesi

aynı sorunu telefonu ilk aldığımda işi bilmez birinin imei atmasıyla yaşamıştım. telefon çekiyor görünüyor ama arada arayanlara telefon kapalı diye bildirim gidiyordu. sonra işin ehli bir hocamıza tekrar işlem yaptırdım bir dahada böyle bir sorun yaşamadım.
  2. emrahk

Çözüldü batarya değişimi sonrası ahizeden ses gelmiyor

sorunu çözdüm yazayım da belki birinin işine yarar. bataryayı değiştirdikten sonra sorun olup olmadığını test etmek için tüm donanımlarını test ediyordum kapamadan önce. arka kapağı kapamadığım için ses gelmiyormuş. sebebini anlamadım. bataryayı değiştirip tüm vidalarını sıkıp arka kapağıda...
  3. emrahk

Çözüldü batarya değişimi sonrası ahizeden ses gelmiyor

Merhaba; mi9t pro batarya değiştirdim. herşey çalışıyor ama ahizeden ses gelmiyor ne yapabilirim bu durumda? arka bağlantılara baktım ama sorun yok gibi. hangi kablo ahize bağlantısıdır bilen var mı_ belki onu çıkarıp takınca düzelir yada başka tavsiyesi olan varsa acil destek bekliyorum.
  4. emrahk

MIUI 12.5 [v4 EKLENDİ!] Herkesin beklediği Çin tabanlı Türkçe Rom 9T Pro/K20 Pro MIUI VN v12.5.5.0 China Stable

bu rom ile eu stable arasında kaldım. ikisinide kullanmış olanlar hangisini tavsiye eder acaba? hata ve akıcılık konusunda bu çin tabanlı vn rom daha mı iyidir?
  5. emrahk

Rom AbhiX ROG Edition v13.0.1 Stable | MIUI 13 | A12

tamamdır hocam teşekkürler
  6. emrahk

evet bende uzun süredir uzak kaldım bu rom olaylarına eskiden çıkan hepsini yüklerdim 1 seneyi geçti global stable deyim hala. eu stabilin son sürümü sanırım kullanılabilecek en hatasız rom gibi duruyor ne diyorsunuz? bir tane custom yükleme zamanı geldi diye düşünüyorum ama hatasız birşey...
  7. emrahk

miui 13 ler hep sorunlu bu cihaz için. stable sürüm denmiş ama daha ön kamera bile çalışmıyor nasıl stabil anlamadım :)
  8. emrahk

Rom MIUI 13 XTBUi_V2 Redmi K20 Pro / Mi 9T Pro MIUI 13 Türkçe

Arama ve mesaj uygulamaları google mı acaba? Arama kaydetmeyi kullanabilmek için miui olan bir rom bakıyorum
  9. emrahk

Yardım Mi band 4 kendi kendine alarm kuruyor kapattığım halde tekrar titriyor

Defalarca şahit oldum bu duruma. İphone la eşleşen mi band 4 te ben kapatıyorum o arada sabah 7 de titremeye başlıyor sinir bozucu
  10. emrahk

Yardım Ekran yansıtma sorunu

Deneyerek bulduğum bir çözümü paylaşayım: Samsung tv için ayarlar, genel, ağ, uzman ayarları bölümünden en alttaki wifi sekmesini kapatıp tekrar açınca ekran yansıtma yapılabiliyor. Sebebini anlamadım açıkçası. Zaten kabloyla bağlıyım tv den ama bu wifi kapalı olunca ekran yansıtma tv yi...
  11. emrahk

Samsung 65au9000 modeli. Kendinden smart. Tv yi aldigim gunden beri sorunsuz hızlıca bağlanıyordu. Herhangi bir degisim, sistem update vs. de yapmadım. 50 kere denedim bağlamayı dün en sonunda denerken baglandi sonra sorunsuzca butun gün bağlandım denedim. Bu sabah tekrar denediğimde yine aynı...
  12. emrahk

Hepsi açık. Dün tekrar tekrar bağlan derken gördü cihazı ve bağlandı. Bugun deniyorum yine yok cok ilginç bir durum
  13. emrahk

Samsung tv ye 2gün onceye kadar hızlıca ekran yansıtabiliyordum. Ancak 2 gündür ekrandaki gibi kalıyor. Tv gorunuyor ama tıklayınca dönüp duruyor varmı çözümü bilen? Galeriden bir foto yansıtmak istedigimde fotografi seçip yansitabiliyor ama doğrudan ekran görüntüsü yansıtmıyor.
Üst Alt