emrahk kullanıcısının son içeriği

1. emrahk

Yardım Ekran yansıtma sorunu

Samsung tv ye 2gün onceye kadar hızlıca ekran yansıtabiliyordum. Ancak 2 gündür ekrandaki gibi kalıyor. Tv gorunuyor ama tıklayınca dönüp duruyor varmı çözümü bilen? Galeriden bir foto yansıtmak istedigimde fotografi seçip yansitabiliyor ama doğrudan ekran görüntüsü yansıtmıyor.
  2. emrahk

Yardım Galerideki videoları Mi Video ile oynatmak?

Galerideki vidyolar kendi galeri uygulaması ile oynatılıyor. Galeride bir vidyoya tıklayınca mi video ile açılmasını nasıl sağlarız? Çünkü mi video da sağ taraf ses sol taraf aydınlık ayarı için kullanılabiliyor. Her vidyo dosyasını bununla nasıl otomatik açabilirim? -Uygulamalarda varsayılan...
  3. emrahk

Tema Mi Band 4 için Mi Band 5 Teması

Mi Band 4 arayüzünü Mi band 5 e mümkün olduğu kadar benzeyecek şekilde revize ettim. Kullanmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki linkten ulaşabilir: https://amazfitwatchfaces.com/mi-band-4/view/20225
  4. emrahk

Yardım Cihaza farklı hat takmak hk.

Merhaba, Cihazıma yeni hat takmak istiyorum. Merak ettiğim konu şu: Yeni hat takınca cihaz eski hatta tanımlı mi hesabı sebebiyle kilitlenir mi? Bunu engellemek için hat değişikliğinden önce ne yapmak gerekir? Oncelikle i.mi.com üzerinden giriş yapıp cihazlarimdan bu cihazı kaldır mı yapmaliyim...
  5. emrahk

Rehber Köşelerden yukarı kaydırınca Google Asistan açılma sorunu (Çözüm)

Miui12 ile birlikte global romlarada gelen, tam ekran hareketleri açıkken köşelerden yukarı kaydırdığımızda Google Asistant açılma sorunu sinir bozucu bir hal aldı. daha önce Miroom ve Eu rom vs.. de vardı ama genelde tam ekran hareketleri kısmına bu özelliği kapama butonu eklemişlerdi. Global...
  6. emrahk

Yardım Gmail sürekli senkronizasyon bildirimi durumu

son 2 haftadır ne zaman arada cihazı alıp tuş kilidini açsam bildirim panelinde gmail senkronize ediliyor yazıp 2 saniyede falan kayboluyor. bazen face yada instaya girdiğimde oluyor ama günde neredeyse en az 8-10 kere görüyorum. daha önce sadece bazen gmail uygulamasını açınca olurdu. sizde de...
  7. emrahk

Yardım MX Player galeride aktif olmuyor

MX player kullanmak üzere yükledim ve uygulama ayarlarından varsayılan video oynatıcısı olarak belirledim ancak galeriye girip video oynatmak istediğimde Mx playerde oynatmıyor. nasıl bir ayar yapmalıyım galeride vidyolara tıkladığımda mx playerda oynatması için?
  8. emrahk

Tema Rootsuz Simge (İkon) değiştirme

Cihazı rootsuz kullanmak isteyipte, simge paketini beğenmeyen ve dışarıdan istediği ikonları cihaza yüklemek isteyenler için basit bir çözüm sunuyorum. Öncelikle play store dan X Icon Changer uygulamasını indiriyouz. Ardından forumumuzun Simge Paketi bölümünden beğendiğimiz simge paketlerini...
  9. emrahk

Yardım Mi Video ekran hareketleri sorunu

Mi video uygulamasını güncellediğim zaman, galeriye girip vidyo açtığımda ekran hareketleri çalışmıyor. (sağda ve solda yukarı aşağı yapınca ses ve aydınlık ayarlamaları vs..) güncellemeyi geri aldığımda eski haline dönüyor. diğer türlü güncellenmiş halinde bu ekran hareketlerini kullanmak için...
  10. emrahk

Haber Revos MIUI yeni romlar geliyor!

Telegram grubunda paylaşılan bilgiye göre yeni beta ve stabil romlar 2haftaya çıkmış olacak. Hangi modellerin stabil hangi modellerin beta olacagi asagidaki resimlerde gorunmektedir
  11. emrahk

İpucu IMEI Silinen ve Silinmeyen Durumlar (Snapdragon İşlemci Kullanan Cihazlar İçin)

*Belirtmeliyim ki Imei atma gibi bir işlem için yol göstermek, yardımcı olmak vb... konular yasal olmadığı için forumda paylaşılması, bilgi verilmesi YASAKTIR! Açılan bu tarz konular silinmektedir. Repair işlemi, ancak ve ancak cihazın orijinal IMEI numarasının ilgili partisyonları bozma vb...
  12. emrahk

Rehber xiaomi.eu romlarda K20 Pro'yu Mi 9T Pro ya çevirme

Eu forumda bu şekilde bir çevirici verilmiş, paylaşmak istedim. Linkteki patch dosyasını twrp ile flashlayınca, logolar, cihaz adı ve kamera filigranlarının mi9t pro ya döndüğü belirtiliyor. eu rom kullanan arkadaşlar deneyip yorumlayabilirse iyi olur. Her güncellemeden sonra bu patch in...
  13. emrahk

Çözüldü Ana ekran yedeği alamıyorum

Var olan yedegi sildim. Ayarları yaptim tekrar yedek almaya valistigimda yedeklenemedi diye uyari veriyor neden olabilir? Ana ekran haric galeri notlar vs hepsi yedekleniyor sorun yok onlarda.
  14. emrahk

Yardım eu stabil romda köşelerden kaydırınca açılan asistan sorunu?

11.0.8 stabil eu sürüme geçtim. herşey güzel tek sıkıntı sağ ve sol alt köşelerden yukarı kaydırınca google asistan açılıyor. beta sürümde bunu kapamak için bir seçenek koymuşlar aşağıda resmi var. ama stabilde yok. nasıl kapatabilirim bir yolu varmı?
  15. emrahk

Çözüldü miui arama kaydetme aktif olmuyor?

eu stabil rom yükledim. otomatik kaydı açtım ancak kayıt yapmıyor. manuel kaydı başlatmaya çalışınca da bekliyor yazıyor. nasıl çözebilirim bu sorunu? 1585737723 deneme amaçlı 123 çevirmiştim bu tarz şeyleri kaydetmiyormuş. normal arama yapılıp karşı taraf açtığında çalışıyor.
Üst Alt