EmrahEsmer kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım 12t pro 120 watt şarj sorunu

Merhaba 1.5 yıldır kullandığım 12t pro bir haftadır 120 watt süper hızlı şarj yapmıyor. Önce ekranda 120 watt yazıyor sonra şarj kesilip baştan normal hızlı şarjla devam ediyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu? Bu arada kablodandır diye yeni 6A orijinal kablo aldım ama yine aynı sorun devam ediyor.
  2. E

Yardım 12t Pro ya MIUI 14 gelmiyor

Arkadaşlar garantili olarak aldığım cihaza bir türlü miui 14 gelmiyor. Cihaz sürümünü fotoğraflara yükledim yardımcı olur musunuz?
  3. E

Yardım 12t pro güncelleme sorunu

Arkadaşlar benim rom nedir? en son güncelleme 13.0.4.3 (SLFMIXM) Sürümü. Benim hangi güncelleme paketini indirmem gerekiyor?
  4. E

Yardım 12t pro MIUI 14 neden gelmiyor?

Merhaba 12t pro Xiaomi Türkiye garantili mıuı 14 bir türlü gelmedi bir sorun mu var acaba cihazımda?
  5. E

Yardım 12t pro MIUI 14 neden gelmiyor?

Xiaomi Türkiye garantili 12t pro ya halen MIUI 14 güncellemesi gelmedi. Bunu hızlandırmanın bir yolu yok mu?
  6. E

Soru 12t pro MIUI 14 neden gelmiyor

Yurt içi almış olduğum cihaza bir türlü MIUI 14 güncellemesi gelmedi. Bunu hızlandırmak için yapılacak bişey var mı? 12t pro şuan ki sürüm MIUI global 13.0.4
  7. E

Yardım mi 12t pro yankı problemi

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır kullandığım mi12t pro konuşma sırasında karşı tarafa sesini tekrar iletiyor. benle konuşan kişi sesini tekrar duyuyor. çok rahatsızlık vermeye başladı bunla ilgili bilgisi olan yada başına gelen varmı?
  8. E

Yardım 12t pro whatsapp video oynatma sorunu

merhaba çektiğim videoları whatsaptan birine gönderdiğim zaman ben ve karşı taraf videoyu donarak izliyor? nedir bunun çözümü?
  9. E

Sohbet Mi 12t pro ses yankı problemi

Merhaba arkadaşlar yeni aldığım 12t pro da yaptığım görüşmelerde görüştüğüm kişiler seslerinin kendilerine geri döndüğünü söyledi. Böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu?
  10. E

Çözüldü Sol üstteki simge

Arkadaşlar görselde de gösterdim sol üstte bir simge var nedir acaba bu?
Üst Alt