emrahakkaya22 kullanıcısının son içeriği

1. emrahakkaya22

Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

Eee tamam oraya gelecek. Aktif edince cihazını görecek. Normal yansıt ile görmüyorsa burdan görür.
  2. emrahakkaya22

Rehber Mi Note 3 İçin Herşey = Xiaomi.EU V12.0.1.0 Pie Rom Yükleme & Bootloader Kilidi & TWRP-Kolay Kurulum & Ahize Ses Yükseltme & Merkezi Saat

Normal yansıtma ile tv veya box cihazını görmediyse. Ana konuda vardı ama. Tv mde normal yansıtma oluyor ama mi box s cihazıma bu uygulama ile yansıtabiliyorum. https://play.google.com/store/apps/details?id=phone.second.sceeen.mirroring.tv
  3. emrahakkaya22

Çözüldü Miui 11 de Galeride Gizleme Sorunu (MiCloud'suz)

Evet hocam. Dediğiniz şekilde çözüme ulaştım. Bu daha mantıklı geldi. Galeride olmasın. Videoda dosya yöneticisinden görebilmek mantıklı.
  4. emrahakkaya22

Hocam evet güzel bir sistemmiş te şimdiki sıkıntı gizledikten sonra tekrar açamıyorum.
  5. emrahakkaya22

Miui 11 de Galeriden gizlemek istediğim klasör (fotoğraf ve video) var. Galeri özelliklerinde micloud güncellemesi aktif olmadığında gizlenmiyor. Klasöre .nomedia dosyasını atıyorum. mi galeri ve mi video harici tüm programlarda gizleniyor. mi video ve mi galeride gizlemenin başka bir formulü...
  6. emrahakkaya22

Forumda böyle bir kural olduğunu bilmiyordum. Başka bir forumdada paylaşmadım sonuçta. Ayriyettende gidip temayı bende yaptım demedim. agit77 hocamızın adını verdim. Ve yaptığım değişiklikleri yazdım. Bi kaçgündürde farkettim ki bu forumda yöneticilere bi haller olmuş üyeleri aşağılama derdine...
  7. emrahakkaya22

İpucu MIUI 11 Ekran Yansıtma Problemi'nin Çözümü

Her cihazda böyle bir sorun olduğunu bilemem tabiki dimi. Buyrun linkteki konuma bi bakın. Ben Yaptığımdan herkez faydalanabilsin isterim. Eğer o konuya bakarakta beni paylaşımcı olarak görmüyorsanızda Yönetici olarak verdiğim linkteki konumun forumdan tamamiyle silmenizi talep ediyorum sizden...
  8. emrahakkaya22

İpucu MIUI 11 Ekran Yansıtma Problemi'nin Çözümü

Hocam bu kadar uğraşmanıza gerek yok. Verdiğim linkteki uygulamayı kurun uygulamayı açın start demeniz yeterli. Ekran paylaşımına geçiyor. Mi Note 3 cihazımda sorunu bu şekilde çözdüm. https://play.google.com/store/apps/details?id=phone.second.sceeen.mirroring.tv
  9. emrahakkaya22

Ekran içinde ekran diyorsun sanırım dostum. Düzelmiş düzelmiş. Ben onu netflixte kullanıyordum düzeldiği iyi oldu. :)
  10. emrahakkaya22

Hahahaha :) Yükle dostum yükle. Konudaki ilk baştaki hatalar önemli değilse yükle ama :)
  11. emrahakkaya22

Yanlız ultra güç tasarrufunda google bağlantısı kesildiği için ben rehberimi kaybediyorum. (Rehberim gmailimde çünkü)
  12. emrahakkaya22

Ana Konu Güncellenmiştir. Açılış Animasyonu, Widget, Tema, Font Eklenmiştir.
Üst Alt