Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar telefonum mi mix 2 sıfırladım ve bundan sonra telefon kurulum ekranında dil seciminden sonra bolge secimi istiyor sadece çin secenegi var ve sectigimde telefon bir saniye yazıyor daha sonra sürekli reset atıp duruyor. Telefonu açamıyorum kullanamıyorum lütfen bilgisi olan biri bana bi...
İyi aksamlar arkadaslar telefonum mi mix 2 sıfırladım ve bundan sonra telefon kurulum ekranında dil seciminden sonra bolge secimi istiyor sadece çin secenegi var ve sectigimde telefon bir saniye yazıyor daha sonra sürekli reset atıp duruyor. Telefonu açamıyorum kullanamıyorum lütfen bilgisi olan...
hocam 1660s oldu hala devam ediyor yaklaşık 45 dakika felan oldu hiç bir değişik olmadı hala flashing yapıyor
1569606067
3000 s oldu sonunda error verdi
hocam flash tool ile yükleme yapıyorum ama telefon fastroot ekranında programda sürekli flashing yapıyor 1000s dahi geçti
1569603303
chiron_global_images_V10.3.5.0.ODEMIXM_20190528.0000.00_8.0_global indirdim onu yüklüyorum ama tamamlanmıyor
İyi aksamlar arkadaslar telefonum mi mix 2 sıfırladım ve bundan sonra telefon kurulum ekranında dil seciminden sonra bolge secimi istiyor sadece çin secenegi var ve sectigimde telefon sürekli reset atıp duruyor. Telefonu açamıyorum kullanamıyorum lütfen bilgisi olan biri bana bi yol göstersin.
İyi aksamlar arkadaslar telefonum mi mix 2 sıfırladım ve bundan sonra telefon kurulum ekranında dil seciminden sonra bolge secimi istiyor sadece çin secenegi var ve sectigimde telefon sürekli reset atıp duruyor. Telefonu açamıyorum kullanamıyorum lütfen bilgisi olan biri bana bi yol göstersin.