Emrah_d kullanıcısının son içeriği

1. E

Çözüldü Redmi Note 12 Pro 5g açılış 2 kere boot

Arkadaşlar BL kilidi açık Endonezya romu yüklü cihazım tamamen kapatılıp açılırken 2 kere boot ediyor ( mi ekranı geliyor bekleyip kapanıyor sonra tekrar açılıyor) kendini bu süreç normal mi yoksa ters giden bir şeyler mi var sizce?
  2. E

Sohbet Batarya tavsiye

Merhaba değerli dostlar, Piyasada çok fazla batarya üreticisi mevcut ancak bunlardan hangisi A kalite veya en kalitelisi hangisi? Araştırmalarıma göre rova, deji, woyax markaları çok satıyor ancak bazı kullanıcılar ilk başta çok iyiydi ancak kısa zaman sonra pil ömrü azaldı diye yorumlarda...
  3. E

Yardım Mi 6 Ekran araçları ( widget ) silinmesi sorunu

Merhaba, Kullanmış olduğum cihazda ( Mİ 6 6 /128) ekrana yerleştirmiş olduğum araçlar ( widget ) düzenli olarak cihaz tarafından her c.tesiyi pazara bağlayan gece kaldırıyor. Bu sorun genelde hava durumu uygulamaları için geçerli. Bi çok hava durumu uygulaması kurdum ve sonuç hep aynı. Böyle...
  4. E

Duyuru Tarım ve Orman Bakanlığının Geleceğe Nefes fidan dikim kampanyası

Arkadaşlar içinizi ferah tutun ekilen ağaçlar çam ağaçları ve hepsi tüplü fidanlar. Tüplü fidanlar yılın her günü ekilebilir. Ayrıca neden başka ağaç değil de çam ağacı sorusunun yanıtı da şu, çam ağaçları bakım sulama budama gibi işlemler istemez kendi kendine hızlıca büyür giderler.
  5. E

Rom [Android 8] Mi 6 - MIUI 10 V10.3.4.0 PCAMIXM Global Stabil Rom

Sanki cihazda bi ağırlaşma var gibi hissetmeye başladım.
  6. E

Rom [Android 8] Mi 6 - MIUI 10 V10.3.4.0 PCAMIXM Global Stabil Rom

Bu güncelleme ile pek birşey değişmedi mi yoksa bana mi öyle geliyor ? VoLTE ye biraz yuklenmisler karanlik mod gelmiş başka da bi kaç simge değişmiş o kadar gibi.
  7. E

Sohbet Sohbet köşesi

Hayırlı cumalar arkadaşlar.
  8. E

Yardım Antalya'dayım Mi 6 Daha Çok Isınıyor

Temmuzun sonunda Alanya da tatil yaparken sıcak ve nem aşırı olmasına rağmen cihazda ciddi bi ısınma olmadı ortalama hep 42-45 arası takılıyordu 45 i hiç geçmedi.
  9. E

Tema MIUI10 Mix (Ottoman)

Merhaba bu temayı denemek istedim ama indirip açarken " ÜÇÜNCÜ PARTİ KAYNAKLARDAN GELEN TEMALAR DESTEKLENMEMEKTEDİR. ERROR 402 HATASI " verdi ... Ne yapmam gerek yüklemek için.
  10. E

Mi 6 9.5.6.0 Gecelik

Baba şimdi iş yerindeyim akşama eve geçince yaparım.
  11. E

Mi 6 9.5.6.0 Gecelik

Şİmdi bende kurdum yeni güncellemeyi 9,5,6,0 ı sanki kamera performansında artış var
  12. E

Xiaomi Mi6 VolTe sorunsalı

Yaptığım hatayı fark ettim ben Iphone 5s den denemiştim onda VoLTE yokmuş Iphone 6S üzerinden aktifleştirdim teşekkür ederim.
  13. E

Iphone 6s den sms gönderdim ama yanıt gelmedi Turkcell den. Telefondan ayar derken bi VoLTE seçeneği aktif hale getirdim başka bi ayar var mı ?
  14. E

Türktelekom da iken VoLTE yi aktifleştirmiştim ama şimdi Turkcell e geçtim aktifleştiremiyorum operatörden fikri olan var mı ?
Üst Alt