Emrah7878 kullanıcısının son içeriği

1. Emrah7878

Soru Rom Sürümü Yükseltmek

Merhabalar. Mevcut cihazımda crDroid v8.12 sürüme sahip custom rom yüklü. Ben bu romu v8.12'den v9.3'e yükseltmek istiyorum. Direk yüklemek mümkünmü yoksa bu değişim için temiz kurulum şartımı gerekli. Halihazırda herşeyim ayarlı şekilde ve telefonumda veri kaybı yaşamak en son isteyeceğim durum...
  2. Emrah7878

Yardım Ram çok hızlı düşüyor telefon resetleniyor.

Arkadaşlar iyi günler. Konuyu ana foruma açtım kimse cvp yazmıyor sizlere de danışmak istedim. Sıkıntım telefonu şarja taktım o ana kadar hiçbir sıkıntım yoktu. 1 saat sonra gelip baktığımda resetlemiş kendini. Biraz kurcaladım durumun farkına vardım. Ram telefon açıldıktan sonra 2 dakika gibi...
  3. Emrah7878

Yardım Ram hızla düşüyor telefon resetleniyor

Arkadaşlar iyi günler. Sıkıntım telefonu şarja taktım o ana kadar hiçbir sıkıntım yoktu. 1 saat sonra gelip baktığımda resetlemiş kendini. Biraz kurcaladım durumun farkına vardım. Ram telefon açıldıktan sonra 2 dakika gibi bir sürede sıfırlara kadar hızla düşüyor ve telefon resetleniyor. Özel ve...
  4. Emrah7878

Yardım Sistem İzinlerini Değiştirdim Telefon Açılmıyor

Arkadaşlar merhabalar. Xploreden bir oyun için sistem izin ayarlarıyla oynuyordum hani şu 644 755 rakamları olan kutu işaretlemeli yazma okuma izinleri verilen kısım, velakin sonrasında işimi halledip çıktım programdan fakat benim meraklı oğlum benden sonra girip oradaki kutuların hepsini...
  5. Emrah7878

Soru Magisk Kapanma Sorunu

Arkadaşlar merhabalar. Magiskte modül yüklemek için programa girip , depolamadan yükleye basıyorum ama anında program kapanıyor. Magiski komple sildim yükledim, telefonu kapatıp açtım vs. hiçbiri olmadı olmuyorda. Fox modül managerde de aynı durum depolamadan yüklemeye bastığım anda FMM...
  6. Emrah7878

Çözüldü Mi Max 3 Magisk Modülleri Kurulmuyor

Merhabalar arkadaşlar. Telefonum Mi Max 3 Magisk kurulu, root var twrp hepsi tmm fakat indirdiğim hiç bir modülü kuramıyorum. Unzip.error diyor sürekli. Ne magisk üzerinden nede twrp üzerinden hiçbir şekilde kurulmuyor modüller. Magiski kaldırıp tekrar yükledim, son sürümü denedim, eski sürümü...
Üst Alt