Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
xioami mix flip 2 var kayıt serverler ara ara açıyor kapatıyor diyorlarlar sordum birkaç yere açıldığında kayıtı yapabiliriz dediler yardımcı olurmusunuz
teşekkür ederim elinize sağlık çok işime yaradı
1770816111
xioami mix flip 2 var setedit ile yüzde 30 türkçe okutuğum kadarı ile yüzde 90 türkçe oluyormuş yardımcı olurmusunuz
Bana yardımcı olur musunuz bu işleri anlamıyorum xioami mix flip 2 var seteditle bir kısım türkçeleşti ama çogu İngilizce
1770805969
Bana yardımcı olursanız sevinirim xioami mix flip 2 var setetidle yarısı Türkçe ama çogu İngilizce bu işleri anlamıyorum
Bende xioami mix flip 2 var setetidle yarısı Türkçe ama çogu ing, bu işleri anlamıyorum geçengün arkadaşa uzaktan baglanıp türkçeleştirmişler banafa yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
Mi mix flip 2 var ne yaptımsa bildirim bazen geliyor bazen gelmiyor
Pil kısıtlaması
Arka ekran kısıtlaması
Uygulamalardan whatsap bildirim kısıtlama
Carrier services yükledim bildirimlerin hepsi açık sadece whatsapdan bildirim bazen geliyor bazen gelmiyor bildirim sorunu yardım edermisiniz
Herkeze hayırlı forumlar ben yeni bir cihaz aldim mix flip 2 seteditle biraz Türkçe yaptım ama %40 falan ben ise %90 Türkçe olmasını istiyorum bana yarım edermisiniz bu işleri bilmiyorum uzaktan baglanıp Türkçeleştirme yapılabiliyormuş belli bir ücretle bankada yardımcı olur musunuz üçrrtini...