Emrah.860 kullanıcısının son içeriği

1. E

Satış Xiaomi Server Kayıt/Unbrick

Mix flip 2 için kayıt ve Türkçe geldimi
  2. E

Soru Xiaomi 17 pro max Türkçe ve global yapmak

Flip mix 2 de whatsap olmuyor
  3. E

Soru 15T Pro Imei atma

xioami mix flip 2 var kayıt serverler ara ara açıyor kapatıyor diyorlarlar sordum birkaç yere açıldığında kayıtı yapabiliriz dediler yardımcı olurmusunuz
  4. E

Uygulama getConf ile Direnç Durumunu Kontrol Edin, Tüm Romlara Tek Yerden Ulaşın

teşekkür ederim elinize sağlık çok işime yaradı 1770816111 xioami mix flip 2 var setedit ile yüzde 30 türkçe okutuğum kadarı ile yüzde 90 türkçe oluyormuş yardımcı olurmusunuz
  5. E

HyperOS Çin Romu Türkçe Çevirme Modülü-HOSTR

Bana yardımcı olur musunuz bu işleri anlamıyorum xioami mix flip 2 var seteditle bir kısım türkçeleşti ama çogu İngilizce 1770805969 Bana yardımcı olursanız sevinirim xioami mix flip 2 var setetidle yarısı Türkçe ama çogu İngilizce bu işleri anlamıyorum
  6. E

Soru 17 pro max Türkçe dil ekeleme

Bende xioami mix flip 2 var setetidle yarısı Türkçe ama çogu ing, bu işleri anlamıyorum geçengün arkadaşa uzaktan baglanıp türkçeleştirmişler banafa yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
  7. E

Yardım Whatsapp bildirimi gelmiyor

Mi mix flip 2 var ne yaptımsa bildirim bazen geliyor bazen gelmiyor Pil kısıtlaması Arka ekran kısıtlaması Uygulamalardan whatsap bildirim kısıtlama Carrier services yükledim bildirimlerin hepsi açık sadece whatsapdan bildirim bazen geliyor bazen gelmiyor bildirim sorunu yardım edermisiniz
  8. E

Yardım Xiaomi Mix Flip 2 Türkçeleştirme

Herkeze hayırlı forumlar ben yeni bir cihaz aldim mix flip 2 seteditle biraz Türkçe yaptım ama %40 falan ben ise %90 Türkçe olmasını istiyorum bana yarım edermisiniz bu işleri bilmiyorum uzaktan baglanıp Türkçeleştirme yapılabiliyormuş belli bir ücretle bankada yardımcı olur musunuz üçrrtini...
Üst Alt