Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Mi8 cihazım var sanırım Rus romu migrosdan aldım buna ne yazılım geliyor ne birşey en son 6 7 ay dan daha fazla zaman önce bir yazılım gelmişti sanırım ne yapmam lazım bir bilgisi olan var mı
Merhaba Mi8 cihazım var sanırım Rus romu migrosdan aldım buna ne yazılım geliyor ne birşey en son 6 7 ay dan daha fazla zaman önce bir yazılım gelmişti sanırım ne yapmam lazım bir bilgisi olan var mı
1571432342
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Merhaba benim telefonum Mi 8 Miu 10.1.3.0 var 3.2 falan da gelmedi konularda var fakat cevap veren kimse olmadığı için konu açtım 10.3.3 bu dosyayı indirdim paket seç diyorum doğrulanamadı diyor ne yapmalıyım Acaba yardımcı olurmusunuz..
Merhaba benim telefonum da 10.1.3.0 var bunu güncelleyebilir miyim acaba direk bana 3.2 falan da gelmedi hiç bu dosyayı indirdim paket seç diyorum doğrulanamadı diyor ne yapmalıyım Acaba....