Empoeq54 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Mi8 Güncelleme

Yani yemin ederim ben bu telefondan hiçbir şey anlamadım
  2. E

Yardım Mi8 Güncelleme

Tamam kilidim açık ne yapmalıyım şimdi yazılım güncellemek için
  3. E

Yardım Mi8 Güncelleme

Evet orada bu cihazın kilidi açıldı yazıyor şimdi ne yapmalıyım
  4. E

Yardım Mi8 Güncelleme

Bilmiyorum işte açık mı değil mi yardımcı olur musunuz
  5. E

Yardım Mi8 Güncelleme

Bölge ile alakası yok sorduğum sorunun ben rom u soruyorum ama cevap alamadım
  6. E

Yardım Mi8 Güncelleme

Merhaba Mi8 cihazım var sanırım Rus romu migrosdan aldım buna ne yazılım geliyor ne birşey en son 6 7 ay dan daha fazla zaman önce bir yazılım gelmişti sanırım ne yapmam lazım bir bilgisi olan var mı
  7. E

Yardım Mi8 Cihazım Hak;

Merhaba Mi8 cihazım var sanırım Rus romu migrosdan aldım buna ne yazılım geliyor ne birşey en son 6 7 ay dan daha fazla zaman önce bir yazılım gelmişti sanırım ne yapmam lazım bir bilgisi olan var mı 1571432342 Yardımcı olursanız çok sevinirim
  8. E

Yardım Yardım

Merhaba Mi8 cihazım var sanırım Rus romu migrosdan aldım buna ne yazılım geliyor ne birşey en son 6 7 ay dan daha fazla zaman önce bir yazılım gelmişti sanırım ne yapmam lazım bir bilgisi olan var mı
  9. E

Çözüldü Mi 8 Güncelleme Alamıyorum

Miu 10.1.3.0 global kararlı
  10. E

Ben telefon u migrostan aldım Rus sürümü olduğunu nerden anlıyacağım 1562501612
  11. E

Merhaba benim telefonum Mi 8 Miu 10.1.3.0 var 3.2 falan da gelmedi konularda var fakat cevap veren kimse olmadığı için konu açtım 10.3.3 bu dosyayı indirdim paket seç diyorum doğrulanamadı diyor ne yapmalıyım Acaba yardımcı olurmusunuz..
  12. E

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.3.3.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Merhaba benim telefonum da 10.1.3.0 var bunu güncelleyebilir miyim acaba direk bana 3.2 falan da gelmedi hiç bu dosyayı indirdim paket seç diyorum doğrulanamadı diyor ne yapmalıyım Acaba....
  13. E

Rom Mi 8 Global Kararlı Miui V10.3.3.0 Fastboot İndirme Bağlantısı

Merhaba benim telefonum da 10.1.3.0 var bunu güncelleyebilir miyim acaba direk
Üst Alt