empire29 kullanıcısının son içeriği

1. E

Yardım Bootloader Kilidi Hatası

yardımcı olabilecek başkası varmı ücretsiz sürüm düşürmem lazım telefon çok ağırlaştı
  2. E

olur 1719674203
  3. E

2 farklı pcde denedim olmuyor driver yüklerkende hata veriyor sürücü bozuk diye
  4. E

Böyle bir hata ver,yor anlamadım anlaşılan bu modelde sıkıntı bu işler neyse Teşekkürler ilgilendiğiniz için
  5. E

Herşeyi doğru yapıyorum ama resimdeki hatayı alıyorum bir önceki sürüme dönmek istiyorumtelefonu sıfırladım vs yine aynı yardımcı olabilirseniz sevinirim Redmi 10 2022 Mıu 14 yüklü çok yavaşladı telefon o yüzden geri dönmek istiyorum 13'e
  6. E

Rom [AOSP][13]Pixel Experience 13)PE+

Redmi 10 2022 içinde yüklenebilirmi bu rom
  7. E

Rom Mi-RooM Miui10 V10.2 Kararlı Rom Yayınlandı (16.01.2019)

Mi Max helium için olan varmı acaba sitesinde sadece mi max olanı mevcut oda hydrogen olabilir diye düşünüyorum bilgilendirebilirseniz sevinirim
  8. E

Yardım Mi Max 64 GB Şarj Sorunu

Öyle yapacağım MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  9. E

Telefonu full şarj edip kapadım 1 saat sonra açtım %67 düşmüş MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. E

benim cihazın bataryasını nerden alabilirim güvenilir ve orjinallik açısndan yada garantiyemi göndersem
  11. E

Şu an onu deneyeceğim bakalım hayırlısı sağolasın
  12. E

1 Haftadır şarj sıkıntısı yaşamaktayım telefonu şarjını fullüyorum 1 saat geçmeden %75 düşüyor her türlü romu vs denedim ama sıkıntı devam ediyor telefonu gece 12 de fulledim şu an %25 şarjı telefonda sadece whatsapp kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum
  13. E

Duyuru Premium üyelik sistemi aktif edilmiştir.

Premium üye olmak için değilde forumdaki emek harcayan arkadaşlara destek olmak için alacağım çok güzel bir düşünce...
  14. E

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Gece şarjı fulledim sabah şarj %73 e düşmüş hangi roma geçsem aynı sıkıntı acaba bataryamı öldü anlamadım
Üst Alt