empire29 kullanıcısının son içeriği

1. E

Rom Mi-RooM Miui10 V10.2 Kararlı Rom Yayınlandı (16.01.2019)

Mi Max helium için olan varmı acaba sitesinde sadece mi max olanı mevcut oda hydrogen olabilir diye düşünüyorum bilgilendirebilirseniz sevinirim
  2. E

Yardım Mi Max 64 GB Şarj Sorunu

Öyle yapacağım MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. E

Telefonu full şarj edip kapadım 1 saat sonra açtım %67 düşmüş MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. E

benim cihazın bataryasını nerden alabilirim güvenilir ve orjinallik açısndan yada garantiyemi göndersem
  5. E

Şu an onu deneyeceğim bakalım hayırlısı sağolasın
  6. E

1 Haftadır şarj sıkıntısı yaşamaktayım telefonu şarjını fullüyorum 1 saat geçmeden %75 düşüyor her türlü romu vs denedim ama sıkıntı devam ediyor telefonu gece 12 de fulledim şu an %25 şarjı telefonda sadece whatsapp kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum
  7. E

Duyuru Premium üyelik sistemi aktif edilmiştir.

Premium üye olmak için değilde forumdaki emek harcayan arkadaşlara destek olmak için alacağım çok güzel bir düşünce...
  8. E

MIUI 11 MiuiPro Beta ve Stabil Romlar

Gece şarjı fulledim sabah şarj %73 e düşmüş hangi roma geçsem aynı sıkıntı acaba bataryamı öldü anlamadım
  9. E

Rom Xiaomi Eu 8.7.12 tüm Xiaomi modelleri için yayinlandi

Net kapalı yaw MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. E

Miuipro sitesi açılmıyor kapandımı acaba MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  11. E

Gece şarjı fullüom sabah %80 kalıor çok fena şarj yiyor rom MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  12. E

Sorunu buldum TWRP sürümünden kaynaklanıyormuş düzeldi şua an ...
  13. E

Onuda denedim sonuç yine aynı sonra 16.0 sürümünü denedm yine kapandı
  14. E

benim cihazım Mi MAX 64 gb romu yüklüyorum açılıyor her şey stabil çalışıyor ama magisk flashlayınca telefon kapanıyor çözemedim bu sorun başka kimsede varmı sistem açılmıyor
  15. E

Mi Max ne zaman gelecek bu miui 10 MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst Alt