Emoretti kullanıcısının son içeriği

1. E

Sohbet Silinen video kurtarma ve whatsapp

Bu telefona Root ayabilecek yokmu kimse admin yetkililer bana ulaşamazmı veri kurtarma işinden anlayan kimse varsa bana ulaşın beyler
  2. E

+yardım lütfen bursa için biri yokmu video geri getircek
  3. E

Bana bursa yada eskişehirde profesyonel biri lazım hocam riske atamam olayı
  4. E

Arkadaşlar merhaba 2 tane sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. Xiaominin küçük telefonu olmadığı için istemesemde mecburen iphone 7 aldım .ama yine xiaomiye geçicem sanırım iphone 7beklentiyi karşılamıyor. 1 ) xiaomi mi 5s teki silinen bir video yu kurtarmam gerek çözümü bulamadım. 2 )...
  5. E

Yardım İphone Whatsapp mesajları Xiaomi mi6'ya aktarma

xiaomiden iphone a WhatsApp görüşmeleri aktarması varmı? xiaominin ufak telefonu olmadığı için mecbur iphone a geçmek zorunda kaldım
  6. E

Sohbet mi 5s / bursa

ekranda leke oluştu, bursa şehrinde, kime yaptırırız yada başka bir tavsiyesi olan varmı?
  7. E

Sohbet Xiaomi mi küçük boyut telefon

Mi 6 arkası cam, çok kırılan duydum, mi8 dev gibi tuş arakada, resmen ayaklarına sıktılar mi 8 de, mi 5 s ten sonra sıkıntı mi5s taş gibi telefon 1000 kere düşmüştür bir kere bile teklemedi kırılmadı, swift key , gooledan daha kötü , telefonu kasıyor bile swift:) apple klavyesi efsane ona dicek...
  8. E

Sohbet Xiaomi mi küçük boyut telefon

Mi 5 s telefonumu değiştirmek istedim, ancak büyük telefon kullanamıyorum,satmak için 7 plus aldım, iphone 7 yada 8 e geçicem // xiaomi mi 8 aşırı büyük // xiaomi küçük 5 inç altı telefon çıkaracakmı bilgisi olan varmı Mi serisi klavye hariç her konuda iphonu geçer... Ama malesef tek bir kesime...
  9. E

Root çalışmıyor yardım lütfen

Tekrar flash yapmam için nasıl bir yol uygulamam gerek?
  10. E

Root çalışmıyor yardım lütfen

F Güncellemeden sonra root aktifliğini yitirdi çalışmıyor. Super su yu açtığımda root un dedected diyor.ne yapmam gerek yardım lütfen?
  11. E

Ps4 remote play app xiaomi ye yüklenmiyor

Nasıl bir şey yapmak lazım ki başka bir program felan varmıdır rootlu felan da olsa olcak iş
  12. E

Nasıl bir ley yapmak lazım başka program felan varmıdır rootlu felan
  13. E

Merhaba xiaomi ye ps4 remoteplay nasıl yükleyebilirim ve nasıl çalıştırabilirim.google playde app yi yüklemiyor cihazınız busürümle uyumlu değil diyor. Playstation u telefondam millet cayır cayır oynuyor. Bizim telefonda xiaomide.uyumlu değil yardım edebilecek varsa sevinirim.
Üst Alt