emolowee kullanıcısının son içeriği

1. E

Soru Kulaklık sorunu

X7 pro kullanıyorum 2 ay önce aldım. Samsung free buds kulaklık kullanıyorum. Önceki telefonumda gümbür gümbür müzik dinlerken bu telefonda ses kısık çıkıyor. Bunu düzeltmenin bir yolu var mı acaba? Yasal sınır var falan diyor ama ben sevmedim bu durumu şahsen.
  2. E

Yardım Telefon Ççktü

Merhaba Arkadaşlar. Telefonum redmi note 10 pro yaklaşık 4-5 ay oldu alalı. Yurt dışı telefon. 1 kere güncelleme yapmaya kalkıştım elimde kaldı. Açılmadı bir daha. Gittim direnç değiştirdiler düzeldi. Sonra durduk yere bir kez daha yaşadım bu sorunu. Gittim ücretsiz tekrardan yaptılar. 2 aydır...
  3. E

Yardım Kamera çalışmıyor

Merhaba benim telefonum note 10 pro alalı 1 ay oldu sıkıntısızdı ve ben güncelleme yaptım. Güncelleme sonrası cihaz bir daha açılmadı. Direnç kayıtlı olduğu için güncelleme yapılmaması gerekiyormuş. Gidip tekrar yaptırdım. Şuan telefon sorunsuz çalışıyor ama tek sorun kamera. Kamera ile fotoğraf...
  4. E

Yardım Redmi Note 10 Pro Cihazım

Merhaba herkese iyi günler diliyorum. Ben 1 hafta önce birinden Redmi note 10 pro cihaz satın aldım. Yurtdışı olduğu ve direnç ile imei atıldığı bilgisini aldım. Ve bana söylendiği üzere hiçbir güncelleme yapmamam ve yaparsam imei gideceği bilgis de verildi. Ancak ben herhalde bir şey olmaz...
Üst Alt