emo1616 kullanıcısının son içeriği

1. emo1616

Yardım Mi 15 parmak izi sorunu

Hocam malesef mi 13 te bende 9d kullandım bolca bir tek sorun yaşamadım ve aynı şekilde yurt dışından getirdim uyguna geliyor diye ama çalışmıyor malesef.Tek çare elastik olanlardan alıcaz gibi.Mi 15 te farklı bir teknoloji var parmak izinde
  2. emo1616

Hocam keşke bende çok isterim mi 13 te kameranın camı çizildikten sonra mecbur kalıyorum :) .Ben ilk defa xiaomi de böyle bir sorun görüyorum sebebi ultrasonic sensörden kaynaklı deniyor ama gidipte dandik plastik camlara para vermek istemiyorum açıkcası
  3. emo1616

Yardım Redmi 9t için modem dosyası lazım

Biraz geç oldu ama hocam sağolun o dönemde buldum başka bir yerde rom dosyası içinde var mış
  4. emo1616

Merhaba hocalarım Bugün cihazın fabrika kırılmaz cami hasar aldı değiştirmek istedim daha önceden 9d kırılmaz cam almıştım yurt dışından şimdi taktım bir de ne göreyim parmak izi okumuyor .Parmak izini sildim belki okumada sorun yaşıyordur harbiden hiçbir şekilde okumuyor .Ben ilk defa bir...
  5. emo1616

Alış 120w tr başlık gan şarj aleti arıyorum

https://www.mi.com/tr/product/xiaomi-120w-hypercharge-combo-type-a/
  6. emo1616

Yardım İmeilerim Silindi

Lazımsa numara verebilirim
  7. emo1616

Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

Birde bu ücret kısmına geleyim zamanında bu foruma katılınca hiçbir bilgim yoktu nasıl yazılım atılır ,trwp nasıl kurulur rehberler sayesinde öğrendim teşekkürler paylaşanlara.Ama ben ilk yazılım atmayı denemek istediğim forumdaki teknisyen hocamızdan destek aldım hem de görmek için o zamanın...
  8. emo1616

Sohbet 🤑ChatGPT PREMIUM GO 12 aylık Bedava alma yöntemi💵

Hitmantextil öyle yapamadığın şey için başka yerlere b*k atma kardeşim bir rehber paylaşıyorsun tam eksiksiz değil.Burda telefon içi yazılım rehberi olsa çoğu kişinin cihazı bozulabilirdi .Sen bir daha rehber paylaşma kardeşim onu bile becemiyorsun
  9. emo1616

Satış Gemini AI Pro son gün 9 Aralık

Bulursan haber et tamam mı kardeşim oda bulursan :).Paragöz olmadığı forumda benimle daha önce ticaret yapan hocalarım bilir .
  10. emo1616

Yav dene açabiliyor musun ben denedim açılmıyor sadece hindistan ip ile .Bu kadar cahilce yorum yapma kardeşim ya sadece vpn ile sorun çözülse idi herkes rahatlıkla yapardı bende bu konuyu açmaya gerek duymazdım demi . 1764863032 Hocam kusura bakma bu arkadaş kendini çok zeki zannediyor boşu...
  11. emo1616

Hocam siz iyi mısınız yıllardır bu forumda alışveriş kısmında bu gibi şeyler ücretli şekilde hizmet veriliyor.Ve forumun alışveriş kısmında bu rehber vb yerlerde değil.Zaman zaman benim de burda herkesin öğrenmesi için yazılarım oldu ama burası forum alışveriş de olur bilgi edinme yeri de...
  12. emo1616

Satış ChatGpt Premium Go 12 Aylık

Hocam bilmediğiniz şey hakkında yorum yapmayın dedim kendi kullandıkları mail hesabına lisans tanımlanmıyor yeni açılan bir gmail hesabına tanımlanıyor yani hiçbir şekilde kaybı ve veri kaybı yaşanmadan işlem sağlanıyor ki zaten banlanma yada lisans iptali söz konusu değildir size diyorum...
  13. emo1616

Para iadesi forumda daha önce bir sürü insan ile ticaretimiz oldu sizin böyle saçma salak yanıtlarınıza göre yaşanmıyor.Bu zamana kadar para için itibardan vazgeçmedik merak etmeyin.Artik baltalamazsaniz sevinirim burda eleştiri yapabilirsiniz ama satışı baltalamazsınız
  14. emo1616

12 ay boyunca lisans da sorun olmayacağını garanti ediyorum merak etmeyin hocam .Lütfen bilginiz olmayan şeylerde forumu baltalamayın iyi günler
  15. emo1616

Yani hocam 12 aylık üyelik normal fiyatı 60$ ben ise 12 ay için ilandaki fiyatı yazıyorum zaten Go üyelik globale açık değil zaten destek sağlıyorum dediğim gibi
Üst Alt