emo1616 kullanıcısının son içeriği

1. emo1616

Soru Xiaomi 15 Global Rom ve İmei

Bunun çözümü zaten aylardır konuşuluyor hocam.Ve bu fiyatlar çok pahalı numara için ama mi.com dan sms gelicek mi orası da şüpheli dikkat edilmesi gerek
  2. emo1616

Yardım bootloader kilidi basvurusu

+86 numara harici hiçbir ülke kabul görmüyor
  3. emo1616

Yardım bootloader kilidi basvurusu

Değerli hocalarım Çin bölgesi xiaomi hesabı açmak 5 dk sürüyor.Olay şurda kopuyor unlock yazılımı sms onay zorunlu kıldığından numara olmadan olmuyor.İşin en kolayı çin bölgesi xiaomi hesabı açmak inanın bana
  4. emo1616

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Arkadaşlar maalesef Çin numarası temininde sorun yaşamaktan dolayı işlem yarıda kalıyor .Ücretsiz numaralar işe yaramıyor çünkü hem çin web servislerinde hem de global de baksak da takibi çok zor ne nerden geliyor belli değil yani xiaomi den gönderildiğine dair net bir sms görülemiyor onun için...
  5. emo1616

Yardım "Mi Unlock" "The place where the account is registered does not match the place where the phone is sold" hatası alıyorum

Merhaba değerli hocalarım Sizleri çok beklettim biliyorum zor bir dönemden geçiyorum hem psikolojik hem de maddi olarak sizleri de beklettiğimden utanıyorum ve kusura bakmayın bunun için.Asıl gelelim konumuza bu bölge engeline hocalarım bu hafta bu işi sonuca vardırmaya düşünüyorum gece...
  6. emo1616

Satış 1 yıllık Tivibu Go ve Dsmart Go satılık

1 yıllık Tivibu Go Süper Paket Fiyat = 450TL 1 Yıllık Dsmart Go Film Dizi Paket Fiyat = 250TL
  7. emo1616

Yardım Çin romuna Türkçe dil nasil yükleyebiliriz

https://t.me/miuitrdil Bu gruptaki fazla fazla çevrilmiş hali ben denedim mükemmel derecede yapılmış.Grup içinde zip dosyası var onunla modülü yükleyin
  8. emo1616

Soru Vodafone geçmeye değer mi

hadi ya hocam o zaman beklicez mecbur kalıyoruz pahalı fiyattan
  9. emo1616

Soru Vodafone geçmeye değer mi

Merhaba hocalarım 1 hafta oldu tt selfy 30gb = 390 tl paketine ama vodafone aynı pakete 320 tl bir fiyat ile yeni çıktı karşıma sizce geçmeye değer mi gerçekten eskisi gibi hala kötü mü çekim kalitesi 2 yıl önce geçmiştim hız değerleri çok kötü diye değiştirmiştim geçitiğimin ertesi günü sizce...
  10. emo1616

Yardım Mi 13 hızlı şarj olmuyor. (yardım)

Adaptör ve kablodan kaynaklı sorun görünüyor.Bende de satıcının yolladığı 67w bir şarj ettiğimde süre tutunca 40 dk bir sarj edince 1 saati geçiyor .Bende orijinal adaptör aldım sorun çözüldü
  11. emo1616

Yardım Superonline Taahhüt yenileme

Bugün yenilesmis tarihinden başlıyor kendim de öyle yeniledim
  12. emo1616

Değerli hocalarım açıklama gereği duymak zorunda kaldığımı düşünüyorum Ben Togg gemlik kampüsünde çalışıyorum bu son 1 aydır ve önümüzdeki Aralık ayı içinde araç üretim sayıları 2 kat arttırıldı bu yüzden hafta sonları dahi işe gitme durumunda kalıyorum .Çözümü var bende ama başka cihazlarda apk...
  13. emo1616

Yardım Oem kilidini açarken "the place where the account is registered does not match the place" hatası alıyorum

Çözümü ben buldum sadece biraz bekleyin dedim konu içinde yer alıyor hemen çözülecek bir soru mu sizce 😀
  14. emo1616

Çıktı sadece beklemeniz gerekiyor işlerimden dolayı vakit ayıramıyorum pek
Üst Alt