Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam hocalarım sim 1 yuvası süresi doldu ve 2-3 gün önce bende sim 2 yuvasına geçtim sonra dün sim 2 yuvası çalışmadı sonra kapanan sim 1 yuvasına taktım sim kartı 5 dk sonra hat geldi ama sim 2 yuvasına hat gelmedi.Bugünde sim 2 yuvası için 120 gün süren kaldı mesajı geldi ama sorun i kapanan...
Merhaba hocalarım bu akşam 2yıldır aynı romda olan cihaza miui14 atıcam da rahatlama olursa tabi cihazda kalıcak ama rom sonrası nv hatası alıcağımdan modem dosyası lazım yönlendirme yapabilir misiniz
Mifirm de globalde
https://mifirm.net/model/fuxi.ttt#global
V816.0.1.0.UMCMIXM sürümü var bu hyperos mu ben mi yanıldım chine versiyonunda uuzun zamandır bu şekilde sürümler var çünkü
Selamlar hocalarım iyi forumlar
Oyuncu koltuğumun sağ ve sola dönmesi için koçaktağım içindeki bu parça kırılmıştır elinde 3d yazıcısı olan ve bu parçayı bana basabilecek hocamız var mıdır 2 tane basılacak.Parça aşağıdadır ve kolçak içindeki konumu ise görselde mevcuttur
Herkese selamlar.Mi cloudda resimler bölümü artık kalktı biliyorsunuz ama benim cloudda resim verileri görünüyor 3,5 gb gibi bunları nasıl silebilirim clouda giriyorum hiçbir yerde silmeye dair bir şey göremedim nasıl olucak yardımcı olur musunuz_
Hocalarm uzun zaman sonra selamlar.İphone 14 cihazımı satışını gerçekleştirip 120 hz ekrana hasret kaldığım için bu söylediğim cihazlardan hangisi iyi olur .Poco alırsam 10k kadar para kalıcak diğerinde bu kadar kalmıcak cebimde ne dersiniz ikside direnç kayıt
Merhaba değerli hocalarım
Foruma ilk katıldığım günden son katılım sağladığım zamana kadar hem bana değerli hocalarımdan bana çok şey kattı be bu yardımlaşma ile bende yeni arkadaşlara ve benim denediğim ve yapmak isteyen arkadaşlara yön gösterdiğim oldu .Ama Xiaomi ile gerçekten bu forumu iyiki...
Hocalarım selamlar
Ben Bursa da ikamet ediyorum budo ile Eminönü budo ya gelicem ordan da Monster beşyol şubesine gitmek istiyorum ama İstanbul u pek bilmiyorum harita yardımı ile biliyorum sadece :).Haritada belirttiğim gibi bu gidişatı en kolay nasıl giderim metro - otobüs -vapur nasıl acaba...
Merhaba hocalarım Kaspersky premium en üst paketini 3pc 1 yıl olarak almak istiyorum ama 2 kişi ortak arıyorum isteyen var ise bana ulaşabilir mi lütfen
1 pc başına ücret = 60TL
Detayları linkten ulaşabilirsiniz
https://www.kaspersky.com.tr/premium
Değerli hocalarım iyi forumlar
Mideden hazmetmeme ve ortalama bişey yesem bile midemi sıkıştırıyor bunun için doktara görünmek istiyorum ama bildiğiniz Bursa da sağlam doktor var mı sağlam incelicek malum şuan 2 dk bile muayane olamıyoruz hastanede(Geçen ortapedi için gittim sadece 1,5 dk sürdü...
Hocalarım yazıcım için kartuş lazımda yazıcıyı ikinci el aldım kartuşlarını doldurdum iş yapmadı sizlerde var ise irtibata geçebilir misiniz bana
Öncelik HP 304 XL
1 yıllık youtube öğrenci premium gmail hesaplarınıza tanımlanır
Verilen hizmet öğrenci için youtube premium yapılırken sheerID doğrulaması istiyor bunu aşarak belgeyi sisteme yükleyerek onay alınıyor ve 1 yıl öğrenci lisansı olarak sistem tanımlıyor
10 dk içinde lisans tanımlanır ve öğrenci...