Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam bilmediğiniz şey hakkında yorum yapmayın dedim kendi kullandıkları mail hesabına lisans tanımlanmıyor yeni açılan bir gmail hesabına tanımlanıyor yani hiçbir şekilde kaybı ve veri kaybı yaşanmadan işlem sağlanıyor ki zaten banlanma yada lisans iptali söz konusu değildir size diyorum...
Para iadesi forumda daha önce bir sürü insan ile ticaretimiz oldu sizin böyle saçma salak yanıtlarınıza göre yaşanmıyor.Bu zamana kadar para için itibardan vazgeçmedik merak etmeyin.Artik baltalamazsaniz sevinirim burda eleştiri yapabilirsiniz ama satışı baltalamazsınız
Yani hocam 12 aylık üyelik normal fiyatı 60$ ben ise 12 ay için ilandaki fiyatı yazıyorum zaten Go üyelik globale açık değil zaten destek sağlıyorum dediğim gibi
Hesaplara tanımlandıktan sonra sorunsuz kullanım sunulmaktadır 12 ay boyunca
1764518033
12 aylık fiyatı 1000 TL dir ve normal bir kullanıcı Tr şartlarıyla kullanımı olamaz ben burada hem uygun fiyata hem de kullanıma destek sağlıyoruz
1764518122
Hocam kısıtlama ve süre olmadan Go planda...
Selam hocalarım sim 1 yuvası süresi doldu ve 2-3 gün önce bende sim 2 yuvasına geçtim sonra dün sim 2 yuvası çalışmadı sonra kapanan sim 1 yuvasına taktım sim kartı 5 dk sonra hat geldi ama sim 2 yuvasına hat gelmedi.Bugünde sim 2 yuvası için 120 gün süren kaldı mesajı geldi ama sorun i kapanan...
Merhaba hocalarım bu akşam 2yıldır aynı romda olan cihaza miui14 atıcam da rahatlama olursa tabi cihazda kalıcak ama rom sonrası nv hatası alıcağımdan modem dosyası lazım yönlendirme yapabilir misiniz
Mifirm de globalde
https://mifirm.net/model/fuxi.ttt#global
V816.0.1.0.UMCMIXM sürümü var bu hyperos mu ben mi yanıldım chine versiyonunda uuzun zamandır bu şekilde sürümler var çünkü
Selamlar hocalarım iyi forumlar
Oyuncu koltuğumun sağ ve sola dönmesi için koçaktağım içindeki bu parça kırılmıştır elinde 3d yazıcısı olan ve bu parçayı bana basabilecek hocamız var mıdır 2 tane basılacak.Parça aşağıdadır ve kolçak içindeki konumu ise görselde mevcuttur
Herkese selamlar.Mi cloudda resimler bölümü artık kalktı biliyorsunuz ama benim cloudda resim verileri görünüyor 3,5 gb gibi bunları nasıl silebilirim clouda giriyorum hiçbir yerde silmeye dair bir şey göremedim nasıl olucak yardımcı olur musunuz_
Hocalarm uzun zaman sonra selamlar.İphone 14 cihazımı satışını gerçekleştirip 120 hz ekrana hasret kaldığım için bu söylediğim cihazlardan hangisi iyi olur .Poco alırsam 10k kadar para kalıcak diğerinde bu kadar kalmıcak cebimde ne dersiniz ikside direnç kayıt