Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bunun çözümü zaten aylardır konuşuluyor hocam.Ve bu fiyatlar çok pahalı numara için ama mi.com dan sms gelicek mi orası da şüpheli dikkat edilmesi gerek
Değerli hocalarım Çin bölgesi xiaomi hesabı açmak 5 dk sürüyor.Olay şurda kopuyor unlock yazılımı sms onay zorunlu kıldığından numara olmadan olmuyor.İşin en kolayı çin bölgesi xiaomi hesabı açmak inanın bana
Arkadaşlar maalesef Çin numarası temininde sorun yaşamaktan dolayı işlem yarıda kalıyor .Ücretsiz numaralar işe yaramıyor çünkü hem çin web servislerinde hem de global de baksak da takibi çok zor ne nerden geliyor belli değil yani xiaomi den gönderildiğine dair net bir sms görülemiyor onun için...
Merhaba değerli hocalarım
Sizleri çok beklettim biliyorum zor bir dönemden geçiyorum hem psikolojik hem de maddi olarak sizleri de beklettiğimden utanıyorum ve kusura bakmayın bunun için.Asıl gelelim konumuza bu bölge engeline hocalarım bu hafta bu işi sonuca vardırmaya düşünüyorum gece...
https://t.me/miuitrdil
Bu gruptaki fazla fazla çevrilmiş hali ben denedim mükemmel derecede yapılmış.Grup içinde zip dosyası var onunla modülü yükleyin
Merhaba hocalarım
1 hafta oldu tt selfy 30gb = 390 tl paketine ama vodafone aynı pakete 320 tl bir fiyat ile yeni çıktı karşıma sizce geçmeye değer mi gerçekten eskisi gibi hala kötü mü çekim kalitesi 2 yıl önce geçmiştim hız değerleri çok kötü diye değiştirmiştim geçitiğimin ertesi günü sizce...
Adaptör ve kablodan kaynaklı sorun görünüyor.Bende de satıcının yolladığı 67w bir şarj ettiğimde süre tutunca 40 dk bir sarj edince 1 saati geçiyor .Bende orijinal adaptör aldım sorun çözüldü
Değerli hocalarım açıklama gereği duymak zorunda kaldığımı düşünüyorum
Ben Togg gemlik kampüsünde çalışıyorum bu son 1 aydır ve önümüzdeki Aralık ayı içinde araç üretim sayıları 2 kat arttırıldı bu yüzden hafta sonları dahi işe gitme durumunda kalıyorum .Çözümü var bende ama başka cihazlarda apk...