emo1616 kullanıcısının son içeriği

1. emo1616

Satış ChatGpt Premium Go 12 Aylık

Hocam bilmediğiniz şey hakkında yorum yapmayın dedim kendi kullandıkları mail hesabına lisans tanımlanmıyor yeni açılan bir gmail hesabına tanımlanıyor yani hiçbir şekilde kaybı ve veri kaybı yaşanmadan işlem sağlanıyor ki zaten banlanma yada lisans iptali söz konusu değildir size diyorum...
  2. emo1616

Para iadesi forumda daha önce bir sürü insan ile ticaretimiz oldu sizin böyle saçma salak yanıtlarınıza göre yaşanmıyor.Bu zamana kadar para için itibardan vazgeçmedik merak etmeyin.Artik baltalamazsaniz sevinirim burda eleştiri yapabilirsiniz ama satışı baltalamazsınız
  3. emo1616

12 ay boyunca lisans da sorun olmayacağını garanti ediyorum merak etmeyin hocam .Lütfen bilginiz olmayan şeylerde forumu baltalamayın iyi günler
  4. emo1616

Yani hocam 12 aylık üyelik normal fiyatı 60$ ben ise 12 ay için ilandaki fiyatı yazıyorum zaten Go üyelik globale açık değil zaten destek sağlıyorum dediğim gibi
  5. emo1616

Hesaplara tanımlandıktan sonra sorunsuz kullanım sunulmaktadır 12 ay boyunca 1764518033 12 aylık fiyatı 1000 TL dir ve normal bir kullanıcı Tr şartlarıyla kullanımı olamaz ben burada hem uygun fiyata hem de kullanıma destek sağlıyoruz 1764518122 Hocam kısıtlama ve süre olmadan Go planda...
  6. emo1616

Kişiye özel mail hesabına tanımlanır Ortak grup vb durum değildir şahsa özeldir Fiyat = 1000 TL
  7. emo1616

Yardım SİM 2 yuvasının hat okumama sorunu

Selam hocalarım sim 1 yuvası süresi doldu ve 2-3 gün önce bende sim 2 yuvasına geçtim sonra dün sim 2 yuvası çalışmadı sonra kapanan sim 1 yuvasına taktım sim kartı 5 dk sonra hat geldi ama sim 2 yuvasına hat gelmedi.Bugünde sim 2 yuvası için 120 gün süren kaldı mesajı geldi ama sorun i kapanan...
  8. emo1616

Yardım Redmi 9t için modem dosyası lazım

Merhaba hocalarım bu akşam 2yıldır aynı romda olan cihaza miui14 atıcam da rahatlama olursa tabi cihazda kalıcak ama rom sonrası nv hatası alıcağımdan modem dosyası lazım yönlendirme yapabilir misiniz
  9. emo1616

Sohbet Acemi olarak Elazığ çıkan birine usta birliği neresi çıkar

Değerli hocalarım herkese selamlar Askerlik dönemim başlıyor ve resimde yer alan yere gideceğim haftaya .Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
  10. emo1616

Soru HyperOS sürümü mü ?

Mifirm de globalde https://mifirm.net/model/fuxi.ttt#global V816.0.1.0.UMCMIXM sürümü var bu hyperos mu ben mi yanıldım chine versiyonunda uuzun zamandır bu şekilde sürümler var çünkü
  11. emo1616

Sıcak Fırsat VODAFONE 25GB (Süresi Bitmiştir)

Konu, içeriğinin hatalı olması ve yanlış bilgilendirme içermesi nedeniyle yönetim tarafından düzenlenmiştir.
  12. emo1616

Yardım 3D yazıcıdan baskı lazım hocalarım

Selamlar hocalarım iyi forumlar Oyuncu koltuğumun sağ ve sola dönmesi için koçaktağım içindeki bu parça kırılmıştır elinde 3d yazıcısı olan ve bu parçayı bana basabilecek hocamız var mıdır 2 tane basılacak.Parça aşağıdadır ve kolçak içindeki konumu ise görselde mevcuttur
  13. emo1616

Yardım Mi Cloud da resim verilerini silme

Herkese selamlar.Mi cloudda resimler bölümü artık kalktı biliyorsunuz ama benim cloudda resim verileri görünüyor 3,5 gb gibi bunları nasıl silebilirim clouda giriyorum hiçbir yerde silmeye dair bir şey göremedim nasıl olucak yardımcı olur musunuz_
  14. emo1616

Satış Xiaomi Wowstick 1f+64 Elektrikli Hassas Tornavida Seti

Sıfır kapalı kutudur Yurtdışından alınmış ve faturası vardır Kargo ücretsizdir
  15. emo1616

Karşılaştırma Poco F5 vs Xiaomi 13

Hocalarm uzun zaman sonra selamlar.İphone 14 cihazımı satışını gerçekleştirip 120 hz ekrana hasret kaldığım için bu söylediğim cihazlardan hangisi iyi olur .Poco alırsam 10k kadar para kalıcak diğerinde bu kadar kalmıcak cebimde ne dersiniz ikside direnç kayıt
Üst Alt