Anasayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Alışveriş
MIUI ROM
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Araçlar
Mi Flash Tools
TeamWin - TWRP
Mi Unlock Tool
SP Flash Tool
Qualcomm Drivers
ADB Installer
Minimal ADB & Fastboot
Qfil Tools
QPST Flash Tool
DloaderR Tool
Telefon Kod Adları
Google Kamera
S.S.S.
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Google arama
Google, forumda verilen arama sorgusu ile ilgili her şeyi bulacaktır: ileti dizileri, kullanıcılar, profil gönderileri vb.
Şu anki ziyaretçiler
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Kullanıcılar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
emo1616 'in en son etkinliği
emo1616
,
Satış
ChatGpt Premium Go 12 Aylık
başlıklı konuya cevap yazdı.
Hocam bilmediğiniz şey hakkında yorum yapmayın dedim kendi kullandıkları mail hesabına lisans tanımlanmıyor yeni açılan bir gmail...
Pazartesi saat 19:55'de
emo1616
Satış
konusundaki
Hitmantextil mesajınıza
Beğen
tepkisini verdi.
Sorun para iadesi değil, hesap kalıcı olarak banlandıktan sonra kim napsın parayı? eleştiriye açık değilseniz satış yapmayın insan gibi...
Pazartesi saat 19:53'de
emo1616
,
Satış
Para iadesi forumda daha önce bir sürü insan ile ticaretimiz oldu sizin böyle saçma salak yanıtlarınıza göre yaşanmıyor.Bu zamana kadar...
Pazartesi saat 19:07'de
emo1616
,
Satış
12 ay boyunca lisans da sorun olmayacağını garanti ediyorum merak etmeyin hocam .Lütfen bilginiz olmayan şeylerde forumu baltalamayın...
Pazartesi saat 11:54'de
emo1616
,
Satış
Yani hocam 12 aylık üyelik normal fiyatı 60$ ben ise 12 ay için ilandaki fiyatı yazıyorum zaten Go üyelik globale açık değil zaten...
Pazartesi saat 00:21'de
emo1616
,
Satış
Hesaplara tanımlandıktan sonra sorunsuz kullanım sunulmaktadır 12 ay boyunca 1764518033 12 aylık fiyatı 1000 TL dir ve normal bir...
Pazar saat 18:51'de
emo1616
,
Alışveriş
forumunda
Satış
başlıklı bir konu başlattı.
Kişiye özel mail hesabına tanımlanır Ortak grup vb durum değildir şahsa özeldir Fiyat = 1000 TL
23 Kasım 2025
emo1616
,
Haber
Xiaomi 15 kılıf ve ekran koruyucu tavsiyeleri
Geçen bir daha bakim dedim başka satıcı 4 tanesine 140 tl yazmıştı baktım 2-3 gün sonra stok bitmiş zamn zaman bakmanız lazım. 600 tl yi...
22 Ekim 2025
Kullanıcılar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt