Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba yaklasık 2 3 aydır rom atmıyorum o yuzden orangefox gırış yapmadım bugun 12,0,6 mırom yuklucektım fakat ses acma tusuna bastıgımda xiaomi nin kendi twrp gıbı bişisi geldi orangefox silinmiş mi tekrar yukleme mı yapmam lazım teşekkürler.
merhaba arkadaslar bi tane yazilim vardi magiskten yapiliyordu hapirlerden cikan muzik sesi veya kulaktiktan cikan sesi güzelleştiriyordu adini hatirlayamadim adini bilen yazabiljr mi
merhaba normalde tek hat kullaniyorum 2 hat kullanmam gerektk fakat ikisni ayni anda takinca 2 hattan da sinyal yok diyor nasil duzelir veya duzelir mi
Bu yıl üniversiteye hazırlanacağım 1 yıl hiç kullanmayacağım telefonun pilini 0 da mı kaldiriyim doluyken mi zarar görmesini istemiyorum telefonun ne yapmam lazim
telefonda orange fox kalıcı yuklüydü miui 12 yuklemek ıcın twrp actım dalgınlıgıma geldi ve wipe kısımlarını atlayıp dırek romu kurdum sonra hatamı fark edıp format data yapıp tekrardan kurmak istedim fakat format data yapıca tel fastboot kısımına girdi ve dahada cıkmadı tekardan adb ile orange...
MIUI hesaba girerken kod istiyoruz o kodu SMS ücreti karşılığında mi istiyoruz telefonumdan sirkeli ingiltereye mesaj gitmiş 8 kere bugün saat 6:34 de SMS göndermiş olarak çıkıyor türk Telekom uygulamasında ve mesajlara baktığımda 6:35 de bana İstanbul'dan kod gelmiş MIUI hesaba giriş kodu
K20 PRO çin surumu daha once mıuı 10 kullanıyordum sonra rom yuklemeyı ogrendım twrp yı google play storeden ındırdım muı 11 yukledım sonra mıui 12 ındıan yuklemeye calıstım global yuklemeye calsıtım yuklenmedı ınstall kısmında hata verıyor tekar mıuı 11 yukluyorum 2 kez boyle oldu sebebı nedır...