Emo kullanıcısının son içeriği

1. Emo

Çözüldü orangefox

merhaba yaklasık 2 3 aydır rom atmıyorum o yuzden orangefox gırış yapmadım bugun 12,0,6 mırom yuklucektım fakat ses acma tusuna bastıgımda xiaomi nin kendi twrp gıbı bişisi geldi orangefox silinmiş mi tekrar yukleme mı yapmam lazım teşekkürler.
  2. Emo

İnceleme Mi 9T Deji Batarya Değişimi

usya brnim telin mobil ağ sinyali turuncu kirmizj var birsuru ne anlama geliyor bu
  3. Emo

MIUI 12.5 Mi̇ 9T/K20 OneOS MIUI 12.5 Android 11 21.11.3(Stabil Sürüm)

volteyi nasil aciyorsun knk
  4. Emo

Soru ses guzelleştirici

1620855530 1620855555 teşekkürler vibe kullanirim.
  5. Emo

Soru ses guzelleştirici

merhaba arkadaslar bi tane yazilim vardi magiskten yapiliyordu hapirlerden cikan muzik sesi veya kulaktiktan cikan sesi güzelleştiriyordu adini hatirlayamadim adini bilen yazabiljr mi
  6. Emo

MIUI 12 Mİ 9T Pro / Redmi K20 Pro - Global Kararlı Rom V12.0.5.0.QFKMIXM İndirme Bağlantıları

12.5 gelmedi mi ya forumda 1 gundur ariyorum bulamadim
  7. Emo

Çözüldü rom tavsiyesi

usta bende dedim ya 12.0.4 mi rom diue 1620764945 seninkiyle ayni sadeve 12.0.4 benkmki
  8. Emo

Çözüldü rom tavsiyesi

12.0.4 mi rom
  9. Emo

Çözüldü rom tavsiyesi

eu rom arasinda hangisjnj onerirsin
  10. Emo

Çözüldü rom tavsiyesi

hangisi en iyisiyse
  11. Emo

Çözüldü rom tavsiyesi

arkadaşlar 12.0.4 mi rom kullaniyorum rom surekli sıkıntı çıkartıyor en guncel ve hatasiz rom nedir yardimci olursaniz sevinirim k20 pro
  12. Emo

Soru çift hat çekmiyor

merhaba normalde tek hat kullaniyorum 2 hat kullanmam gerektk fakat ikisni ayni anda takinca 2 hattan da sinyal yok diyor nasil duzelir veya duzelir mi
  13. Emo

Soru 3000TLTelefon önerisi

malum durum nedir
Üst Alt