Emo kullanıcısının son içeriği

1. Emo

Çözüldü orangefox

merhaba yaklasık 2 3 aydır rom atmıyorum o yuzden orangefox gırış yapmadım bugun 12,0,6 mırom yuklucektım fakat ses acma tusuna bastıgımda xiaomi nin kendi twrp gıbı bişisi geldi orangefox silinmiş mi tekrar yukleme mı yapmam lazım teşekkürler.
  2. Emo

Soru ses guzelleştirici

merhaba arkadaslar bi tane yazilim vardi magiskten yapiliyordu hapirlerden cikan muzik sesi veya kulaktiktan cikan sesi güzelleştiriyordu adini hatirlayamadim adini bilen yazabiljr mi
  3. Emo

Çözüldü rom tavsiyesi

arkadaşlar 12.0.4 mi rom kullaniyorum rom surekli sıkıntı çıkartıyor en guncel ve hatasiz rom nedir yardimci olursaniz sevinirim k20 pro
  4. Emo

Soru çift hat çekmiyor

merhaba normalde tek hat kullaniyorum 2 hat kullanmam gerektk fakat ikisni ayni anda takinca 2 hattan da sinyal yok diyor nasil duzelir veya duzelir mi
  5. Emo

Tavsiye K20 pro vs poco x3 nfc

K20 pro vs poco x3 nfc sizce hangi tel daha iyi kamera , perofrmans açısından hangisi alınir.
  6. Emo

rom

k20 pro kullanıyorum şu anda en stabil 12 romu hangisi paylaşırsanız sevinirim.
  7. Emo

Yardım Uzun süreli kullanılmayacak telefon

Bu yıl üniversiteye hazırlanacağım 1 yıl hiç kullanmayacağım telefonun pilini 0 da mı kaldiriyim doluyken mi zarar görmesini istemiyorum telefonun ne yapmam lazim
  8. Emo

Çözüldü fastboot kısmında takılı kaldi

telefonda orange fox kalıcı yuklüydü miui 12 yuklemek ıcın twrp actım dalgınlıgıma geldi ve wipe kısımlarını atlayıp dırek romu kurdum sonra hatamı fark edıp format data yapıp tekrardan kurmak istedim fakat format data yapıca tel fastboot kısımına girdi ve dahada cıkmadı tekardan adb ile orange...
  9. Emo

Yardım İngiltere'ye mesaj

MIUI hesaba girerken kod istiyoruz o kodu SMS ücreti karşılığında mi istiyoruz telefonumdan sirkeli ingiltereye mesaj gitmiş 8 kere bugün saat 6:34 de SMS göndermiş olarak çıkıyor türk Telekom uygulamasında ve mesajlara baktığımda 6:35 de bana İstanbul'dan kod gelmiş MIUI hesaba giriş kodu
  10. Emo

Soru Uygulama çekmecesi

K20 pro MIUI 12 hindistan kullanıyorum yeni geçtim ve uygulama çekmecesi kapatılmiyor nasıl kapatabilirim
  11. Emo

Yardım mıuı 12 yuklenmıyor

K20 PRO çin surumu daha once mıuı 10 kullanıyordum sonra rom yuklemeyı ogrendım twrp yı google play storeden ındırdım muı 11 yukledım sonra mıui 12 ındıan yuklemeye calıstım global yuklemeye calsıtım yuklenmedı ınstall kısmında hata verıyor tekar mıuı 11 yukluyorum 2 kez boyle oldu sebebı nedır...
  12. Emo

Rom DAĞITILAN MİUI 12

K20 PRO TELIM VAR ROMLARI DAĞITMAYA BAŞLAMIŞLAR ROMLARI PAYLAŞABİLİR MİSİNİZ DAĞITILAN
  13. Emo

Çözüldü Recovery ve Ota Nedir

bu iki terimin ne anlama geldini soyelyebilir misiniz .
  14. Emo

Rom MIUI 11 rom

şuanda en 11 romu nedir 1590249876 en iyi miui 11 romu nedir
  15. Emo

Yardım Android 10 a nasil yükseltebilirim

10.3.16 kullaniyorum Android 9 olarak satin aldim imeili telefon. Miui 12 güncellemek için Android 10 gerekliymiş nasil yükseltebilirim teli.
Üst Alt